GUGL UGASIO BAKU PRASETA Odluka stupa na snagu odmah
Foto: Youtube/Printscreen

- EMDC Network, kao pružalac usluge distribucije digitalnog sadržaja i kao direktan Google partner, ima obavezu da u skladu sa zakonom, dobrom poslovnom praksom i pravilima Google kao vlasnika YouTube servisa, vodi računa o prirodi sadržaja koji distribuira, ali i o uputstvima i preporukama Google partner menadžmenta

EMDC Network je dobio preporuku Google partner menadžmenta da prekine partnerstvo koje uključuje distribuciju sadržaja sa g. Bogdanom Ilićem, čije je umetničko ime "Baka Prase", sa kojim je nedavno otpočeo saradnju, a usled utiska Google partner menadžmenta da je taj sadržaj diskutabilan.

GUGL UGASIO BAKU PRASETA Odluka stupa na snagu odmah

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako je rečeno, EMDC Network pruža usluge digitalne distribucije, a ne usluge PR agencije, tako da ne usvaja, niti prisvaja, poruke i mišljenja svojih klijenata. Zbog toga EMDC Network osuđuje svako dovodjenje u vezu sebe i svojih zaposlenih, sa prepirkama i nesuglasicama koje se odvijaju između osoba čiji sadžaj distribuišu i trećih lica, posebno kada se takvim dovođenjem u vezu insinuira umešanost u protivzakonito delovanje.

EMDC Network, svestan svoje društvene odgovornosti s' obzirom na delatnost koju obavlja, ali i svog ugleda, uvek će hitro i neodložno preduzeti sve raspoložive pravne radnje u cilju zaštite tih vrlina, od svakog napada, poput onih koji su neosnovano vršeni u vidu neistinitih izjava u proteklih par dana od strane pojedinih medija - stoji u saopštenju rukovodstva EMDC Networka.

GUGL UGASIO BAKU PRASETA Odluka stupa na snagu odmah

Foto: Youtube/Printscreen

 

SVE TO JE POBOLJŠALO MOJE FIZIČKO I MENTALNO ZDRAVLJE Verica Rakočević otkrila tajnu dobrog izgleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Miki

17.09.2022 19:47

Pa Mitrovicu ako nista nije istina sto Baka Prase prica sto onda placas njegovo gasenje na Google?

Bleki

17.09.2022 22:12

Pa ne gase mu kanal, nego ga izbacuju iz svoje mreže :)

Annie

18.09.2022 12:22

@Bleki - Šteta,mogli su mu i kanal ugasiti

Božo

18.09.2022 18:02

Ako nešto treba ugasiti onda je to sigurno južičasti tv kanali. Pink.

Berem orase

18.09.2022 19:09

Mitrovic se plasi i pokusava da ga ugasi, jer je prejak na drustvenim mrezama i yt neg svih 100 pinkovih kanala zajedno koje gladaju samo 50+, takodje predstavlja ser koj nema jer je 70% ljudi na kablovskoj