OVO JE ĆERKA ŽARKA LAUŠEVIĆA Nikada je nismo videli u javnosti, živi daleko od Srbije i prava je lepotica (FOTO)
Alo

Ćerka Žarka Lauševića, Asja, koji je inače otac troje dece, privlači posebnu pažnju svojom nesvakidašnjom lepotom.

Žarko Laušević je srpski jugoslovenski glumac. Žarko je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Vrlo brzo je dobio jednu od glavnih uloga u TV seriji Sivi dom (1984), koja mu je donela veliku popularnost.

Nakon toga, igrao je uloge u više od dvadeset filmova i televizijskih serija.

Žarko i njegov brat Branimir napadnuti su od grupe huligana, 1993. godine, u Podgorici. Tom prilikom je Žarko iz svog pištolja CZ-99 usmrtio napadače Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića. Osuđen je na 13 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva.

Kaznu je izdržavao u Spužu i Požarevcu. Nakon ukidanja presude od strane Saveznog suda, po ponovnom pretresu februara 1998. godine, izrečena mu je kazna od 4 godine zatvora zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane. Budući da je u tom trenutku već izdržao 4,5 godine, pušten je na slobodu.

Ubrzo nakon toga je napustio zemlju i nastanio se u Njujorku, u SAD.

Vrhovni sud Crne Gore je, po žalbi tužioca 30. marta 2001. godine, tu odluku o kazni preinačio i izrekao kaznu od 13 godina zatvora.

Dana 14. septembra 2009. godine, sud u Njujorku doneo je odluku o ukidanju pritvora Lauševiću.

Godine 2011, objavio je knjigu Godina prođe dan nikad. Septembra 2013. iz štampe je izašla Druga knjiga.
Dana 29. decembra 2011, pomilovao ga je predsednik Republike Srbije. 

Žarko je Asju dobio u prvom braku, sa Majom Laušević, sa kojom ima i sina Dušana. Asja se 2014. godine udala za crnogorskog muzičara Nikolu Boškovića. Pored Asje i Dušana, Laušević je u drugom braku sa suprugom Anitom dobio i ćerku Janu, za koju su njegovi naslednici iz prvog braka veoma vezani.

BOGDAN NIJE DETE, SNOSIĆE POSLEDICE Oglasio se Željko Mitrović i napisao ono što misli cela Srbija, gore društvene mreže

Komentari (0)

Loading