Saša Popović i Žika Jakšić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Neizvesnost u vezi sa početkom nove sezone „Zvezde Granda” i dalje traje, a odnosi među nekada bliskim saradnicima koji su i ranije bili hladni postali su navodno još gori.

Naime, dok „Junajted medija” tajkuna Dragana Šolaka još uvek bezuspešno pokušava da pronađe emitera koji bi pristao na njihove uslove i emitovao popularno muzičko takmičenje, drugi šou, projekat „Nikad nije kasno”, dobio je udarni termin na Prvoj televiziji.

SALE NERVOZAN

Projekat Žike Jakšića uveliko se snima, a nova sezona na malim ekranima počinje u subotu, u terminu koji je „do juče” bio rezervisan za „Zvezde Granda”.

Sve ovo navodno je poljuljalo odnose između Saše Popovića i Žike Jakšića i njih dvojica teško da će pružiti jedan drugom ruku kada se budu negde sreli.

BUKTI RAT SAŠE I ŽIKE!? Jakšić preoteo Popoviću udarni termin za emisiju, skandalozni razlozi sukoba dospeli u javnost

Foto: Alo.rs

 

- Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvek nema. Saradnici ga poslednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou „Nikad nije kasno”. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zabo nož u leđa - kaže izvor Objektiva blizak „Grand produkciji”.

RAT JE POČEO RANIJE

Da odnosi na relaciji Popović–Jakšić nisu na zavidnom nivou, poznato je odranije, Žika, koji je još od 2003. godine bio jedan od producenata i glavnih urednika emisije „Zvezde Granda” i po čijoj je ideji „Grand” i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine. Razmirice su nastale zbog prodaje „Grand produkcije”.

OVO SU SVI DETALJI SVADBE MIRKA I BOJANE Biće ispoštovani svi srpski običaji, Goca odrešila kesu, a poznato i koliko su prijatelji dali novca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading