OVO SU SVI DETALJI SVADBE MIRKA I BOJANE Biće ispoštovani svi srpski običaji, Goca odrešila kesu, a poznato i koliko su prijatelji dali novca
Foto: Printscreen/instagram

Sve je spremno za gala venčanje u porodici Goce Božinovske i njenih prijatelja iz Titela.

Naime, pevačica prekosutra ženi sina Mirka Šijana sa Bojanom koja joj je podarila unuka Zorana dok je još jedan naslednik na putu. Za veselje će da iskeširaju 50.000 evra, a troškove će da podele obe familije. Svi običaji će biti ispoštovani, pa mlada izlazi iz svog doma, a mladoženja dolazi po nju u Titel.

- Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogdana Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem - priča izvor blizak pevačici.

Foto: Printscreen/instagram

 

Prema njegovim rečima Mirko je kompletnu organizaciju prepustio budućoj ženi.

- Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijski nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou - završava izvor. Božinovska je uzbuđena, ali nije želela da otkriva detalje.

Na svadbi će biti i poznatih, najviše pevača s kojima se Goca Božinovska godinama druži i saraduje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

OVO SU NAJSKUPLJE SRPSKE SVADBE Poznati par zakupio pola crnogorskog primorja, a o njihovom venčanju pričalo se mesecima

Komentari (0)

Loading