Ekskluzivno! Aca Lukas kupio Megaton i Beoviziju!
Printscreen

Kako Alo! saznaje iz izvora bliskih našoj najvećoj muzičkoj zvezdi, ovih dana su se vodili tvrdi pregovori.

Naime pošto je njegov producent i menadžer Saša Mirković već vlasnik 50% udela u kapitalu naše najstarije produkcijske kuće Megaton koja inače jedina na Balkanu ima najbolje Svetsko ozvučenje L’aqoustic kao i najveći muzički brend Beoviziju, Lukas je uz pomoć Mirkovića uspeo da kupi drugu polovinu ove renomirane kuće.

Ekskluzivno! Aca Lukas kupio Megaton i Beoviziju!

Hype

 

Posle velike letnje turneje i jesenjih koncerata koji su zakazani širom bivše Jugoslavije po svim najvećim dvoranama, Lukas je rešio da na svojim koncertima ima i svoje ozvučenje, rasvetu i sve ostalo. A kako najbolji idu sa najboljima odlučio je da kupi deo Megatona. Kad smo pozvali Lukasa kratko nam je odgovorio u svom stilu:

-Vidimo se u Štark Areni za moj rodjendan 3.11. - rekao je Lukasza Alo!

Očigledno je on sam sebi nabavio najbolji poklon kupovinom Megatona.

Aca Lukas priprema veliku regionalnu turneju za mesec novembar. Koncert je zakazan za 12. novembar u dvorani "Zetra" u Sarajevu.

Nakon svega toga najveća muzička folk zvezda u regionu Aca Lukas ponovo sprema spektakl za pamćenje 8. decembra u Areni Zenica.

Ekskluzivno! Aca Lukas kupio Megaton i Beoviziju!

Printscreen

 

Odmah nakon ovog spektakla, folker če održati koncert 22. decembra u Tuzli, a nakon svega toga najveća muzička folk zvezda u regionu Aca Lukas ponovo sprema spektakl za pamćenje 27.12. u sportskoj dvorani "Radolinka" Teslić.

Podsetimo, Aca Lukas je otkrio da se o njegovom životu piše knjiga i da će na osnovu knjige biti snimljen prvo film, a potom i serija.

Ekskluzivno! Aca Lukas kupio Megaton i Beoviziju!

Nikola Todorović/Alo!

 

Aca Lukas uveliko priprema seriju o svom životu i karijeri “Kafana na Balkanu”, a sada je i zvanično poznato ko će igrati glavnu ulogu.

Folker je izrazio želju za Markom Janketićem, ali pošto dogovor nisu postigli, Lukasa će igrati Mladen Sovilj.

POPRSJE VEĆE OD TEBE Soraja Vučelić šokirala javnost svojim brutalnim izgledom

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading