SKROZ GOLE PEVAČICE Nataša Bekvalac drži Saru Jo za grudi!
Foto: Estock

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je fotografije sa koleginicom Sarom Jovanović, iliti Sarom Jo, koje su odmah pokrenule lavinu komentara.

Naime, pevačice su imale jedno zanimljivo snimanje, kada su obe pozirale gole. Koleginice su na sebi imale samo zelenu boju, a za potrebe fotografije su se dodirivale po intimnim delovima tela. 

 

 

- U novoj biblijskoj metafori dovode čuvari javnog morala bludnicu pred Isusa, ne bi li je on kaznio kamenom u glavu. No, ni Isus ne kažnjava. Već misli srcem i glavom, i kroz ljubav odgovara u mojoj parafrazi: "Ko nije grešan neka kazni grešnicu"! Niko se od sudija kazne, a ni kamena latio nije. Isus dalje kaže: "Budite mudri kao zmije, bezazleni kao golubovi!". Kako smo do toga došli? Da možeš biti zmija i bezazlena u isto vreme? Suština je, izgleda da stradamo i kao mudri i kao bezazleni, ali i kao grešni. Nikad osuda nije bila u igri. U stradanju iz pokajanja je spas. Ne u osudi, mržnji, kazni i zabrani drugog - navela je Nataša.

SKROZ GOLE PEVAČICE Nataša Bekvalac drži Saru Jo za grudi!

Foto: Estock

 

- Zašto ponos je isto pitanje kao i Zašto spas. Zar ponos nije u osnovi svakog spasenja? Ponosna sam jer sam se spasila. A, kako sam se spasila? Eh, sad. To je već filozofija mog života. Moja filozofija života i spasenja leti na krilima ljubavi. A, šta je ljubav nego Bog? Nije kriva Eva, ni zmija, a ni Adam. Zmija uostalom nije žena. Zmija je prerušeni Lucifer koji je za sobom u greh povukao čoveka. Je li Adam čovek? A, Eva? Ko je poverovao zmiji, a ko je zbog tog lakoverstva najviše na Zemlji platio? Nego, šta je greh? Nabrajanje deset Božijih zapovesti? Možda je jedini greh negirati ljubav. Ipak je sve nas Bog, s ljubavlju, stvorio - napisala je Bekvalčeva na svom Instagram profilu. 

Fotografije je radio Miloš Nadaždin za potrebe svoje izložbe.

ĐOKOVIĆI ZA MUZIKU DALI 65.000 EVRA Najveće zvezde na svadbi Novakovog brata, a ova pevačica je bila iznenađenje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading