PODNOSIM PETICIJU DA ODE U ZATVOR Željko Mitrović otkrio da pokreće još 20 postupaka protiv Bake Praseta!
Foto: Alo/ilustracija

Sukob Željka Mitrovića   i Bake Praseta ne jenjava, a sada je vlasnik „Pinka“ otkrio da pokreće nove tužbe protiv jutjubera.

„ Sleteh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake, otvaranja dve peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnica, i druga za gašenje Bakinih YT kanala. Od kofera, kao sto vidite, se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London gde dokaze nosim u Guglu“ napisao je Mitrović.

 

 

Inače, nedavno je na televiziji Pink objavljen dokumentarac o Bogdanu Iliću, nakon čega je jutjuber komentarisao navode iz filma i pokušao da demantuje navode i izneo niz optužbi na račun Mitrovića i aktera iz dokumentaca.

Pokušao je i da demantuje i navode da je imao seksualno odnose sa maloletnicama, gde je tvrdio da nije znao da devojka ima 16 godina braneći se da "nije policajac i da je sama pristala". Poslednjih dana Baka Prase je i napravio peticiju da se ukine rijaliti program.

ZNAM DA JE IMAO PROBLEMA SA TIM... Jovana Jeremić otkrila od čega je umro Dušan Veličković

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Stockholm

13.09.2022 13:58

E Zeljko ljigo jedna,pokreces sad kad je tebi stao na zulj.Gde si bio pre?S njim i tebe u cuzu.

Sloba

13.09.2022 14:16

Da li je njegov sin na kraju završio u zatvoru ili je devojčica bila kriva što mu se našla na putu? Hvala

Nina

13.09.2022 15:17

A peticija da se zabrani zadruga, godinama trujes narod kojekakvim rijaliti programima..