ALEKSANDRA RADOVIĆ GLUMI ZVEZDU Nadica Ademov oduševljeno pevala na nastupu ove pevačice, a ona je nije ni prepoznala (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Nadica Ademov je postala poznata pre deset godina kada se takmičila u Zvezdama Granda. Danas, nakon isteka ugovora s ovom izdavačkom kućom je izdala svoj prvi samostalni album, u koji je uložila sve što je od pevanja ikada zaradila.

Foto: Vladimir Marković

 

Naime, pevačica Aleksandra Radović imala je nastup u jednom lokalu, a u publici se našla mlada zvezda Nadica Ademov.

U jednom trenutku, Nadica se popela na binu sa željom da otpeva jednu pesmu sa Aleksandrom, što joj je Radovićeva i dopustila.

Njih dve su zajedno otpevale numeru "Ljubavi moja" koja je po svemu sudeći Nadici omiljena Aleksandrina pesma.

 

@ademovnadica Bila mi je velika čast “Ljubavi moja” #aleksandraradovic ❤️ (od treme sam i tekst izmešala 🙈) #nadicaademov #ljubavimoja #singer #sapatvetrova ♬ original sound - Nadica Ademov

 

Aleksandra Radović se ponašala previše prepotentno, dok Nadica nije mogla da sakrije oduševljenje zato što je dobila priliku da deli binu sa njom.

Kada je otpevala svoj deo, Nadica se zahvalila Radovićevoj i za kraj joj poljubila ruku, što su mnogi osudili, s obzirom da na samom kraju "popularna" pevačica Aleksandra Radović nije čak ni izgovorila njeno ime, već je poručila:

- Molim vas, veliki aplauz za koleginicu - rekla je Aleksandra.

Printscreen

 

Mnogi su osudili ovako drzak potez pevačice, gde se naslućuje da Aleksandra čak nije ni znala o kome je reč.

- Ovo je blam nad blamovima, Neverovatno je da Aleksandra nije ni prepoznala Nadicu, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nadica Ademov predstavila je svoj prvi album “Šapat vetrova” a da oduševljenje prisutnih pesmama deli i publika porvrda joj je stigla za manje od dana. Iako su pesme puštene na novom kanalu, za nepuna 24 sata album je preslušan više od milion puta.

U PROVODU Nata lumpuje u Njujorku, fanovima poručila ovo

Komentari (0)

Loading