NAŠ MUZIČAR PRONAĐEN MRTAV U ITALIJI Ivana Dragičevića je slušala cela Evropa
Ivan Dragičević/Foto: Facebook

Telo 39-godišnjeg Ivana Dragičevića iz Srbije pronađeno je u šumi u mestu Montekio Mađore kod Vičence.

Za Ivanom Dragičevićem je policija u regionu Veneto tragala od 2. septembra, kada je otišao iz kuće bez mobilnog telefona, novca i dokumenata i nije se vratio.

Ivan Dragičević/Foto: Facebook

 

Ivanova majka, koja je živela s njim, kako piše Korijere dela sera, obavestila je karabinijere u Valdanju da je njen sin nestao, pa su organi reda odmah krenuli u potragu zajedno sa dva tima vatrogasaca i dve ekipe sa psima tragačima.

Potraga je bila koncentrisana na one delove šume u kojima je Ivan voleo da se šeta.

Telo, međutim, nije pronašla policija, već jedan izletnik u petak, 9. septembra, u šumi između Vija Kampestrinija u Montekio Mađore, koja je jedno od omiljenih šetališta stanovnika toj kraja.

Ivan Dragičević/Foto:Facebook

 

- I mada smo odmah angažovali policiju i vatrogasce, kao i civilnu zaštitu u nadi da ćemo pronaći Ivana živog, nažalost, nije došlo do takvog ishoda. Izjavljujem svoje najdublje saučešće porodici i u iščekivanju smo rezultata obdukcije koja će nam objasniti koji su razlozi njegove smrti - izjavio je gradonačelnik Montekio Mađorea Đanfranko Trapula.

Ivan je kao gitarista grupe "Ethereal Lus" trebalo je da nastupa na Fešti Santa Libera prošle nedelje u mestu Malo. Međutim, zbog njegovog nestanka koncert je otkazan, a umesto njegove grupe, učestvovali su drugi izvođači.

Ivan je rođen u Srbiji gde je i odrastao, a u Italiju je došao pre četiri godine kod majke.

Ivan Dragičević/Foto: Facebook

 

Na njegovoj Fejsbuk stranici može se pročitati da su ga svi odlično i prijateljski prihvatili i da je njegova zajednica ponosna što je on, kao srpski muzičar, deo jednog italijanskog benda.

- Čast mi je da predstavljam svoju zemlju u Italiji zahvaljujući muzici-  napisao je Ivan na Fejsbuku.

Za njegove prijatelje i porodicu ova tragedija je neshvatljiva jer, prema njihovim rečima, nije bilo svađa niti bilo kakvih okolnosti koje bi mogle da dovedu do njegovog nestanka.

Foto: Printscreen

 

- Od njega su se oprostili i članovi benda. "Ćao, Ivane, tvoj osmeh i zvuk tvoje gitare će nam zauvek nedostajati. Bilo nam je zadovoljstvo poznavati te i deliti s tobom snove u stihu i zato ćeš zauvek ostati u našim srcima. Nikada te nećemo zaboraviti-  naveli su na Fejsbuku.

Matić pokorio Ameriku: Oborio rekord u Čikagu, a na nastupu se pojavio ovaj NBA košarkaš

 

Komentari (0)

Loading