MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU Velika ispovest Adama Adaktara, otkrio da su njegovu majku prevarili
Foto: Printscreen/instagram

U emisiji "Premijera - Vikend Specijal", Adam Adaktar je otkrio je detalje iz svog života koji nisu bili poznati javnosti, a mnogi su ostali bez teksta zbog njegovog izlaganja.

Printscreen

 

Sa kim od javnih ličnosti voliš da popiješ kafu?

Ne družim se sa ljudima, mogu samo da kažem sa kim imam nešto više od poslovne komunikacije. Kaća Grujić, Nikolija, od skoro i sa Vesnom Zmijanac, njenom majkom, sa kojom sam sokoro ručao. Niko od njih nije bio kod mene, ni ja kod njih, su tu bili uz mene, kada sam otvarao novi lokal.

Istakao si sa se ne družiš sa ljudima, da li si takav od malena?

Mene nisu zvali na rođendane, mi smo se dosta selili. Ne znam šta znači drug iz detinjstva. Imao sam poznanijke iz osnovne i srednje, ali sada mi nisu ništa značajno. Angelina je išla sa mnom na fakultet, jako mi je draga.

Foto: Printscreen/instagram

 

Upoznao si svoju ženu na fakultetu, da li si mogao da pretpostaviš tada da ćeš sa njom imati decu?

Nisam planirao da se oženim. Karijerista sam, vodolija u hoproskopu, volim svoj prostor i slobodu. Navikao sam na neki svoj ritam, ali nikada ne bih bio osoba koja živi u stanu sam i ide do prodavnice. Desila mi se onda sve što sam mislio da neće nikada. Svi ljudi koji su kod mene da rade obrve, ja sam najveća zvezda, nikada mi se nije desilo da mi pred nekim zaklecaju kolena - rekao je Adam.

Printscreen

 

Da li si nekada odbio nekog od poznatih za saradnju?

Samo ću reći da je jedan čovek prodao mojoj majci stan za 100.000, na kraju se ispostavilo da je prevarena. Ja sam nakon toga njegovim ćerkama uradio obrve, strogo profesionalno. Nisam nikoga odbio, ali imam pravila poslovanja, Ceca mi se javila, želela je da joj uradim obrve, rekao sam joj da je potrebno da se uradi lasersko skidanje, ali se ona nikada više nije javila - rekao je Adam.

Kako izgleda svakodnevica tvoje dece, da li idu u vrtić?

Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam ja propau. Moja deca ne idu u vrtić. Anđelima mama drži privatne vrtiće, ali ruske. Ukoliko bude otvrila državne, samo tada ću ih poslati - zaključio je Adam u emisijji "Premijera - Vikend Specijal".

NE STIDIM SE TOGA, ALI NISAM NI PONOSNA Ceca Kitić otkrila zbog čega je ostavila alkohol

Komentari (4)

Loading
Kolja

12.09.2022 07:45

Koja je OVO budala ? Umislo da je bog Cuj bogatstvo od obrva Dok I'ma curki I ovakih bogova ce biti Ej Srbijo ne proizvodi vise ove nakarade Pogledaj Malo ispod zita

dussan

12.09.2022 07:57

Koji je ovo neandertalac??? U kom je tripu ova baraba???

Koja

12.09.2022 08:03

Zasto njegova deca nece u skolu?Pa u ovoj zemlji postoji zakon za sve Nas pa I za ovog klipana Deca su oslobodjena od obaveznog skolovanja samo Ako su Bolesna a ne kad su I'm roditelji Bolesni Zamajavate narod sa ovim Bolesnima kao da nemate u ovoj zemlji normalne ljude I da nam servirate Nesto prirodno I normalne vec ove protuberance izoperisane I zeljne popularnosti Nismo mi srbi glupi amerikanci Mitrovic se toliko blamira da vise nezna gde bije samo zbog rejtinga Koji je lazan

Iytina

12.09.2022 09:39

Što bi išla deca u školu kad ni on nije išao.