LJUBOMORIŠE ZBOG VODITELJKE SLAGALICE? Uroš Ćertić pre Zadruge poslao bivšoj surovu poruku: Biće srećno zaljubljena dok ne izađem iz rijalitija
Foto: Alo ilustracija

Uroš Ćertić, koji je ponovo učesnik rijalitija, smatra da je Marija Veljković posle njega mogla da nade mnogo boljeg dečka od glumca Rastka Jankovića.

Foto: Facebook

 

- Lepo je to što su zajedno. Ja čujem da je on njoj već drugi dečko u kog je srećno zaljubljena posle mene. Da je htela, ja bih je upoznao sa pravim Kijanom Rivsom, koga poznajem, radili smo zajedno. Mogla je sa holivudskog kaskadera na holivudskog glumca, a ne na srpskog part tajm glumca, odnosno bugarskog Kijanu Rivsa. Cmok - rekao je Uroš za Svet pre nego što je ušao u Belu kuću.

- Neka ne brine bugarski Kijanu. Deset meseci ću biti u rijalitiju, tako da će Kijanu biti srećno zaljubljen do jula naredne godine, a posle je pitanje da li će ona da poklekne na nekog ko je igrao u filmovima Bekstvo iz zatvora, Nemoguća misija 4. Iks men, ili u niskobudžetnim serijama bez rasvete i kolor korekcije - dodao je Uroš.

Inače, kaskader je svojevremeno otkrio da je bio u vezi sa Marijom, te je rekao i da ga neko iz okruženja voditeljkinog bivšeg muža uhodi i postavlja komentare na portalima.

Foto: Printscreen/instagram

 

ĐEDOVIĆ OBJAVIO PREPISKU SA BAKOM PRASETOM Marko tvrdi da mu je Jutjuber pretio, a ovako mu je zadrugar odgovorio

Komentari (1)

Loading
Ivana

12.09.2022 12:16

Šta je ova sebi dopustila, gadi mi se! Ali opet ništa čudno, ceo život će biti jadna, iskompleksirana i nikakva! Slikala se za ckm a ovamo ne voli sebe, ne svidja joj se kako izgleda itd... Lažov i folirant od žene!