RAZVELI  SE ZBOG NJEGOVIH AVANTURA Ovo je bivša supruga Jovana Memedovića, a evo čime se bavi
Foto: Printscreen/instagram

Bivša supruga voditelja Jovana Memedovića, Mirjana, nedavno je bila u Crnoj Gori gde je privlačila poglede svih prisutnih svojim izgledom.

Bivša supruga Jovana Memedovića za plažu je odabrala animal print, a par dana pre toga izuzetno kratku haljinicu koja je pokazala njene izvajane noge. Sve je to fotografisala i podelila sa pratiocima koji su za njen izgled i modni odabir imali samo reči hvale.

 

Mirjana već neko vreme vrlo uspešno promoviše eterična ulja, koja su korisna kako za psihološka, tako i zdravstvena stanja, a dobra su i u estetske svrhe.

 

Inače, Jovan i Mirjana su se razveli 2014. godine, na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Iako se uvek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

 

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca, piše Kurir.

 

Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

ĆUTALA SAM DA BIH SAČUVALA SVOJE ZUBE, NOS, VILICU Pevačica javno pričala kakvu agoniju je prošla sa mužem, a ovako je on reagovao

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

11.09.2022 13:14

Posle posete jednoj planini gde je razgovarao sa nekim veoma starim ljudima slušao sam njegov komentar kako su prljavi i smrde a radilo se o ljudima koji su imali 80,90 godina siromašni i bez ikakvih primanja ,a tobož snimao emisiju sasvim prirodno baš o njima /ali oni nisu imali suvog mesa dobrog pića da ga počaste na šta je on navikao.