ESTETSKI RAT Aleksandra Prijović, Marina Tadić i Marina Visković progovorila o ženskoj lepoti, a evo šta jedna drugoj najviše zameraju
Foto: Alo/ilustracija

Proteklih godina estetski zahtevi postali su pravi trend, a gotovo sve javne ličnosti promenile su nešto na svom fizičkom izgledu.

Upravo o tome ko postavlja standarde ženske lepote, zbog čega žene pribegavaju raznim zahvatima, za Alo! su progovorile pevačice Marina Visković, Aleksandra Prijović i Marina Tadić.

- Umem jako lepo da se sama našminkam, doduše, sin me često ometa u želji da mi pomogne, pa mi zbog toga treba više vremena. Jako sam rano počela da se sređujem jer sam kao veoma mlada učestvovala u muzičkim takmičenjima. Kada bih mogla da vratim vreme, ne bih koristila toliko preparata jer sam u tom trenutku izgledala kao i svaka druga devojčica od 16 godina, a šminkom sam menjala svoj lični opis. To je donekle i prirodno, jer svaka od nas jedva čeka da poraste i krene da se sređuje - rekla je Prija, koja se potom osvrnula i na aplikacije za ulepšavanje koje sve veći broj korisnika društvenih mreža koristi.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Muškarci stalno govore: „Kakva je devojka riba na društvenim mrežama, a kada je upoznaš krš.“ Zaista Instagram stvara zabludu, i ne treba mu verovati - rekla je ona.

Printscreen

 

Imenjakinje Tadićeva i Viskovićeva su se pak sukobile zbog svojih stavova o estetskim zahvatima koji su postali neizostavni kod gotovo svake žene u Srbiji.

- Iskreno, ja se retko kada i šminkam, nemam talenat za to, ali zato mi je bog dao prirodnu lepotu. Nikada nisam pribegavala estetskoj hirurgiji, za mene to nije trend, verovatno sam jedini dinosaurus koji tako razmišlja - rekla je Tadićeva, pa dodala:

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Razumem žene koje koriguju svoj izgled i neke nedostatke, ali sam protiv toga što sve veći broj mladih devojaka ide kod hirurga i menja lični opis. Zaista ne pridajem puno značaja spoljašnjem izgledu. Mislim da je najbitnije biti srećan, jer žena kada je ispunjena zrači i nije joj bitno da li ima velike grudi ili firmiranu garderobu. Kad si zaista ispunjen, te stvari te ne zanimaju - rekla je ona, pa prokomentarisala koleginicu koja ne krije da se operisala.

- Evo na primer, Marina Visković je prelepa devojka, ali nije odolela tim trendovima. Ona misli da i ja treba da radim nešto na sebi, a ja bih Marini zabranila da jede čokoladice - kroz smeh je poručila Tadićeva.

Foto: privatna arhiva

 

- Ja sam dosta samokritična, takođe smatram da je najbitnija unutrašnja lepota. Retko se šminkam, ne volim jaku šminku i jako sam zadovoljna sobom - odgovorila je kratko Viskovićeva pred početak master klasa kod šminkera Dušana Lazića Laze.

ĐEDOVIĆ JE ZAŠTIĆENI SVEDOK U DOKUMENTARCU O BAKI Marko se oglasio i sve detalje izneo javno, a onda otkrio i šta mu je Željko rekao

Komentari (0)

Loading