BAKA PRASE OBJAVIO FOTOGRAFIJU MITROVIĆA IZ PROVODA U DRUŠTVU ŽENA Željko mu odmah odgovorio: Ja volim žene, a ti ih mrziš
Foto: Alo/ilustracija

Jujtuber Baka Prase, iliti Bogdan Ilić, i vlasnik "Pinka" Željko Mitrović nedeljama unazad vode medijski rat, a kraj sukoba se ne nazire. Sada je Baka Prase objavio fotografiju Željka Mitrovića iz provoda u društvu žena, a istu tu objavu podelio je i vlasnik "Pinka" na svom Instagramu.

Željko Mitrović je, naime, objavio fotografiju na kojoj je u društvu žena u noćnom provodu, te je u opisu fotografije napisao:

- Ovo je objavio Baka Prase, pa da mu razjasnim suštinu! Razlika između mene i Baka Praseta je u tome što ja volim žene, a on ih mrzi i prezire! Ne valja ti to Bako! Žene su bolje od nas! - stoji u objavi vlasnika "Pinka".

Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.

Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da će da napravi i dokumentarni film u kojem će izneti sve istine o jutjuberu i objasniti "ko duguje, a ko je čist".

OVAKO JE INDIRA ŽARILA I PALILA Pevačica oživela uspomene, evo kako je nekad izgledala, a tek da čujete pesmu (VIDEO)

Komentari (0)

Loading