POSLE OVOG FILMA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Večeras u 20 sati premijerno izdanje prvog dela dokumentarca 'INTERNET NASILJE' o BAKA PRASETU! Jutjuberu SLEDI ROBIJA!
Foto: Alo ilustracija

Večeras u 20 sati na televiziji Pink počeinje sa emitovanjem prvi u nizu dokumentaraca o internet nasilju u kome se bavimo Bakom Prasetom i njegovim likom i delom kao i zloupotrebom interneta u različite svrhe.

Foto: Alo/ilustracija

 

Dokazni materijal, vršenje kako verbalnog tako i internet nasilja nad pokojnom Kristinom Kikikom Đukic, priznanja o tome kako je zarazio infektivnim bolestima maloletnice s kojima je seksualno opštio, umešanost njegovog oca svestenika SPC, gej prostitucija koju je pokušao da sakrije od očiju javnosti, umešanist u finansiranje kriminalnih klanova, promocija narkomanije, kao i utaja poreza, prevare i malverzacije, kao i neizmirivanje obaveza prema državi, dok se s druge strane, hvali materijalnim stvarima i bahati.

Svim ovim smo se bavili na televiziji Pink, gde su za nas govorili eminentni stručnjaci, svedoci situacija, zašticeni svedoci, kao i oštećeni. Večeras u 20 sati, samo na TV Pink.

ČUDO NA GROBU JUTJUBERKE KIKE ĐUKIĆ Evo šta je Nataša tamo videla: Duša mi se raspada od tuge i bola

Komentari (1)

Loading