NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO NAKON OVOG FILMA! Željko Mitrović najavio projekat koji će Baka Prasetu uništiti karijeru, spomenuo i njih (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Haos Bake Praseta i Željka Mitrovića iz dana u dan je sve gori, a nakon što je skandalozni Jutjuber izgovorio niz uvreda na račun Mitrovića i izneo stravične stvari, medijski mag je rešio da presavije tabak i povuče novi potez, koji će, kako kaže, promeniti sve.

Naime, Mitrović se sada ponovo oglasio o Baki Prasetu, objavio je njegovu fotografiju na kojoj drži pištolj uz opis da sledi dokumentarni film o njemu i internet nasilju koje je vršio, a spomenuo je i tužilaštvo.

 

 

- Važno je da sutra u 20 sati svi pogledaju na tv Pink dokumentarni film “Internet nasilje”. Posle ovog filma ništa neće biti kao pre njega! Nešto mi se javlja da tužilaštvo neće dremati! Ali ako neko slucajno propusti termin, biće dvadesetak repriza u desetak država - napisao je on.

Podsetimo, sve je počelo kada je Baka pijan u lajvu prozvao Željka Mitrovića da mu duguje pare iznevši tom prilikom niz brutalnih uvreda na njegov račun ničim izazvan.

LIČI JOJ NA MOJU BIVŠU ŽENU! Rasta progovorio o novoj devojci i otkrio kako se slaže sa njegovom naslednicom, spomenuo i Anu Nikolić

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera

07.09.2022 21:38

Novi rijaliti .....Ajmo svi navalite na prve redove ispred svog ekrana .Uža i šira porodica i dalji rođaci.SVI ,SVI, SVI ..........

Ana

09.09.2022 13:08

A što neko ne snimi film o Mitroviću ? E tu bi bilo svašta ......