NADAM SE DA ĆE MI NEKO JAVITI LOKACIJU Pevačica krenula u lov na Batistutu: Prevrnuću Beograd da ga nađem
Alo

Svetska fudbalska legenda Gabrijel Batistuta nalazi se u srpskoj prestonici, a povodom toga oglasila se i Zorica Marković.

Svi su upoznati s tim da je pevačica njegov ogroman fan, kao i da Gabrijel uvažava njeno veliko poštovanje, a s obzirom na to da su oni sada nikad bliže, Zorica je otkrila kako se oseća, kao i da li će doći do susreta.

Alo

 

- Batistuta je tip mog muškarca, nikada se nisam šalila što se tiče njega. Takva veličina, čovek je nedokučiv - rekla je ona, i dodala:

- Što se tiče naših susreta, bila sam na nekih 300 metara od njega i mislila sam da ću umreti. Ja sam odletela avionom do Irske, i znala sam da će on biti tamo na nekom skupu. Dovoljno mi je bilo to što sam ga videla, naravno nije moglo da se priđe.

EPA/Andres Cristaldo

 

Naime, fudbaler se sinoć našao u društvu pevača Ace Lukasa, kao i bivšeg zadrugara Janjuša.

- Što se tiče Janjuša i Ace, kad bi se našli svi na istom mestu, oni bi bili uklonjeni sa lica mesta u rekordnom vremenskom roku, da bih bila sama sa njim. Šta će mi oni - zapitala se Zorica, pa dodala:

- Mi se poznajemo, ali tada bi mi bili opasna smetnja. Rekla bih im da mi ostave prostor, ali sigurna sam da bi uradili oboje to za mene.

E stock

 

Zorica je otkrila šta nju to konkretno privlači kod legendarnog fudbalera.

- Ne radi se samo o fizičkom izgledu. Prvo njegova harizma je nešto posebno, drugo, on me je oduševio kad je napustio u najvećem jeku slave. Kod nas se kaže "kad je najslađe treba prekinuti", a to mogu samo veliki genijalci i veliki ljudi da urade. E to je jedna veličina - otkrila je ona za Telegraf.

- Nikad bliže nije bio, ja se nadam da će mi javiti neko lokaciju. Ja ću ceo Beograd da prevrnem da ga nađem - rekla je Zorica kroz smeh.

 

Printscreen

 

 

BAKA PRASE SE VRATIO U SRBIJU Uhvaćen na pumpi nakon svađe sa Željkom Mitrovićem

Komentari (1)

Loading
Jovan

08.09.2022 10:02

Lako ces ga naći...Batistuta vozi JUGA