SVI SMO MI OVDE ZA NJU SELJACI! Komšije Milice Todorović razvezale jezik i otkrile kako se pevačice ponaša u rodnom gradu
E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Todorović u rodni Kruševac odlazi kad god joj obaveze to dozvole, poznato je i da dosta vremena voli da provodi sa svojom porodicom, a omiljena je i u komšiluku.

Naime, jedna komšinica se obradovala na pomen Milice Todorović.

- Ovde svi mi jako volimo našu Micu. Ponosni smo na nju i na njen uspeh. Od nas nije bilo srećnijih kada je pobedila u "Zvezdama Granda". Tada smo svi slali poruke koliko smo mogli. Retko kad dolazi, ima obaveza. Majka i sestra joj često idu za Beograd. Oni su divna porodica, sve ih volimo. Ma, volim sve, osim Neve, koja je baš čudna žena (komšinica koja je pretila Miličinoj majci policijom zbog muzike, prim. aut.). Da li je ljubomorna na Milicu i njene, ko zna šta je... Jedino njoj sve smeta - i muzika i veselje, mi smo svi ovde za nju seljaci. Tu je u istoj ulici sa nama. Preti policijom, ne znam koji joj je. Ne obraćamo pažnju na nju - rekla je komšinica, a ubrzo se pridružila i baka koja Milicu poznate još dok je bila beba i koja je jako vezana za nju.

- Dida, tako zovem Milicu, ali i mene svi njeni, dobro je dete. Malo nemirna, ali takva su sva deca. Puno je dece bilo ovde u ulici, milina jedna. Jako sam je volela. Uvek kad se kupala, ja sam bila tu. Stalno je na stomaku spavala. Iskrene glavu i na stomak je majka položi kad je okupa - priča ova komšinica i nastavlja:

SVI SMO MI OVDE ZA NJU SELJACI! Komšije Milice Todorović razvezale jezik i otkrile kako se pevačice ponaša u rodnom gradu

E-stock/Časlav Vukojičić

 

- Kad je bila mala, dolazila je s babom kod mene, imala je dve, tri godine. Još nije znala da govori i videla je kod mene neki sir. I nije znala da kaže sir, nego "dida". Tako je dobila nadimak. Oduvek voli da se šali na svoj račun, takav joj je i otac. Poslednji put kad sam je videla bio je Veliki petak. Majka joj je bila u Švajcarskoj. Sišla je dole kad me je videla, pitala sam je: "Šta ti je majka spremila za ručak?" Kaže mi da joj majka nije tu, a ona zaglabala pljeskavicu. Tu smo se izljubile - prisetila se komšinica susreta s pevačicom.

Ipak, baka žali što se Todorovićeva nije više posvetila školi.

- Žao mi je samo što nije završila još neku školu. Ali ovo pevanje joj je bolje, sigurniji je to posao. Biće dobra majka i supruga, sigurna sam u to. Sad samo još da se uda, želim joj da nađe ljubav svog života - završila je ljubazna komšinica.

NAKON ŠTO JE FOTOGRAFIJA ISPLIVALA U JAVNOST! Oglasila se misteriozna plavuša Harisa Berkovića i otkrila u kakvim su odnosima, sada je sve jasno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lucky

07.09.2022 20:43

Njoj Mima Karadzic nalupao neku glupu rimu a ona ,,Joooj,,! I za njenu majku je mator a kamo li za nju. Samo ona ne gkeda tako ,nedo ko ima karijeru ,pare.....FUJ!