BILO JE SITUACIJA KOJE NISU PRIKAZANE Snežana Đurišić progovorila o tome šta se dešava iza kamera u Zvezdama Granda
Alo

Velika dama na estradi i uvažena pevačica Snežana Đurišić gostovala je jednoj  emisiji, pa progovorila o muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", čiji je već dugogodišnji član žirija. 

Istakla je da takmičenje ne služi tome da uteruje strah mladim pevačima, već da ih pripremi na surov život koji ih čeka, ukoliko odluče da se bave tim poslom.

Nemanja Dedović

 

- Mi nismo strašni sud, iako su neki članovi žirija oštri i strogi, ali život nikoga nije milovao. Kada sam ja bila dete došla sam na neko takmičenje, tu je bila žena koja je već oterala jednog momka koji je bio pre mene. Rekla sam da ću da pevam 'O, mama, mama' Lole Novaković, a ona me je pitala da li pevam narodnjake. Otpevala sam pesmu Lepe Lukić i ona mi je rekla kako ću pevati samo narodnjake. To je bila Radmila Trifunović. Ona je znala to što radi, radila je najbolje na svetu i kod nje nije mogao da prođe niko ko ne zna - spričala je Snežana i nastavila.

Alo!/Nenad Vujanović

 

- Pazim šta ću da kažem toj deci, ali ne mogu da kažem da je bilo odlično ako nije. I to nije nimalo lak posao. Mentorisanje je jako važna stvar, tu decu možemo bar malo da usmerimo, pa šta im Bog da. Moraju da budu radni, vredni, disciplinovani, ali ako nešto ne može - ne može. Svi vole da gledaju čarke i da čuju. Kod nas nije montirano, to je sukob mišljenja, gde ima i malo slobode. Publika je nepogrešiva - istakla je pevačica i otkrila kakav je odos među članovima žirija.

- Odnos je dobar. Kolegijalno je, kad imamo pauzu svi smo okej, svi smo normalni. Desi se da se nekad preispitamo ko je šta kome rekao, ali se ništa lično tu ne dešava. Uvek ću odreagovati ako smatram da to tako treba. Budu i situacije koje se dogode, ali ostanu neprikazane javno. Snimanje traje sedam sati, ne može to sve da ide. Mi imamo sve, Saša Popović je u svom poslu vrhunski. Niko od nas neće lobirati za svog kandidata, ako on ne zavređuje pažnju. Krucijalno je da glavnu reč ima Saša i on nepogrešivo zna šta kući treba. Nikada niko nije pokušao da urgira za kandidata -  izjavila je Snežana, koja je otkrila da se dešavalo i da ispadnu dobri kandidati. 

Foto: Alo.rs

 

- Nije lako da se pobednik probije posle. Treba pesma, treba mnogo rada. Mi publici ostavimo da odluči o tome, ali to ne znači da će taj neko biti zvezda, niti da će se ostvariti kao pevač - poručila je pevačica. 

OGLASILA SE OBRADOVIĆKA POSLE PRIVOĐENJA: Znam ko mi fingira i smešta, neće mu to poći za rukom!

 

Komentari (0)

Loading