EVO DOKAZA Mitrović objavio klip Bake Praseta ispred zgrade "Pinka" (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Čelnik "Pinka" Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sukobili su se kada je influenser javno optužio vlasnika "ružičaste TV" da mu duguje pare.

EVO DOKAZA Mitrović objavio klip Bake Praseta ispred zgrade

Foto: Printscreen Pink TV

 

Nakon toga Željko Mitrović se oglasio na svojim mrežama i izneo niz informacija o jutjuberu. Međutim, tu se njihov rat nije završio, a sada se Mitrović ponovo oglasio.

Naime, Željko je objavio snimak na svom Instagram profilu i pokazao da je Baka Prase kročio na privatno vlasništvo "Pinka".

- Evo dokaza da je ova seljačina sa drvenim (veštačkim) udom od Baka Praseta, a koji ce uskoro na službenu stolicu za utaju poreza i zlostavljanja maloletnih devojčica i finansiranje kriminalnig klana, kročio na privatni posed! Trebalo je bezbednjaci da primene protokol predvidjen za ovakve situacije ali je pi*kica odmah počela da beži kao da je olimpijsko takmičenje u brzom hodanju - napisao je Mitrović.

NIJE ŽELELA DA POSTANE DEO SRPSKE ESTRADE Ćerka Snežane Đurišić odlučila je da ne ide maminim stopama, a evo čime se ona danas bavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mijat

05.09.2022 08:44

Mitrovicu dosadan si kao tesne gaće, vidim stigao ti je Milan

XYZ

05.09.2022 11:03

O kakvom moralu priča Mitrović...njegov sin kolima ubio djevojku...i kako je sankcionisan? Mitroviću, znaš li onu narodnu...Ničija nije do zore gorjela.