EVO DOKAZA Mitrović objavio klip Bake Praseta ispred zgrade "Pinka" (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Čelnik "Pinka" Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sukobili su se kada je influenser javno optužio vlasnika "ružičaste TV" da mu duguje pare.

Foto: Printscreen Pink TV

 

Nakon toga Željko Mitrović se oglasio na svojim mrežama i izneo niz informacija o jutjuberu. Međutim, tu se njihov rat nije završio, a sada se Mitrović ponovo oglasio.

Naime, Željko je objavio snimak na svom Instagram profilu i pokazao da je Baka Prase kročio na privatno vlasništvo "Pinka".

- Evo dokaza da je ova seljačina sa drvenim (veštačkim) udom od Baka Praseta, a koji ce uskoro na službenu stolicu za utaju poreza i zlostavljanja maloletnih devojčica i finansiranje kriminalnig klana, kročio na privatni posed! Trebalo je bezbednjaci da primene protokol predvidjen za ovakve situacije ali je pi*kica odmah počela da beži kao da je olimpijsko takmičenje u brzom hodanju - napisao je Mitrović.

NIJE ŽELELA DA POSTANE DEO SRPSKE ESTRADE Ćerka Snežane Đurišić odlučila je da ne ide maminim stopama, a evo čime se ona danas bavi

Komentari (2)

Loading
Mijat

05.09.2022 08:44

Mitrovicu dosadan si kao tesne gaće, vidim stigao ti je Milan

XYZ

05.09.2022 11:03

O kakvom moralu priča Mitrović...njegov sin kolima ubio djevojku...i kako je sankcionisan? Mitroviću, znaš li onu narodnu...Ničija nije do zore gorjela.