VELIKI SKANDALI SANDRE OBRADOVIĆ Pijana izazvala lančani sudar, htela da uzme dete od partnera, pre devet godina imala haos sa policijom
Printscreen

Bivša manekenka Sandra Obradović ne prestaje da ređa skandale, a ovaj put ju je partner Vladimir prijavio da je pijana vozila njihovo trogodišnje dete.

Sandra je od početka svoje karijere imala problem sa zakonom. To se desilo i 2013. godine, kada je Sandra Obradović, umesto da posle jedne proslave u svom rodnom Požarevcu ode u svoj stan u Beogradu, morala je prvo da se javi u policijsku stanicu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, mesecima je policija grada Požarevca pokušavala da joj uruči pozive za sud zbog saobraćajnih prekršaja, pa su je i tražili sve dok se nije javila.

Ona je svog partnera optužila i za nasilje u porodici. Vladimir B. je pak tvrdio da je Sandra bila u alkoholisanom stanju, da pije već neko vreme i da zanemaruje dete, pa je bebu uzeo sa sobom, što je tražila socijalna služba.

Sandra je posle drame koju je doživela sa bivšim partnerom, kako smo snimili jednom prilikom, došla da od njega uzme bebu. Sandra je ispred zgrade dečka Vladimira došla sa drugaricom kako bi uzela dete koje je on uzeo u subotu nakon incidenta na Novom Beogradu.

Naime, Sandra je tada privedena u policijsku stanicu zbog toga što je pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu.

Printscreen

 

Bivča manekenka je svojim kolima udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

Nekadašnja manekenka i bivša učesnica "Farme" našla se u centru skandala i pre nekoliko meseci, i to u vrtiću njenog sina. Naime, Sandra je tada po tvrdnjama naših očevidaca, viđena kako se tetura ispred vrata objekta kako traži da sina vodi kući.

Poslednji u nizu skandala desio se danas kada je partner Vladimir Sandru prijavio da je pijana vozila automobil "Mercedes" u kom se nalazi njihovo trogodišnje dete. Automobil je zaustavljen u Bulevaru Zorana Đinđića.

VODITELJKA VRUĆIM FOTKAMA ZALUDELA SVE Pevač otkrio tajnu svog braku sa Anom Radulović, pa priznao da je on glavni krivac za ovo!

Komentari (0)

Loading