PRIJAVIO SAM POLICIJI, SVI SE NALAZITE U BAZI MUP-A Baka Prase objavio javno broj telefona Željka Mitrovića, on mu poručio: Džiberčiću iskompeksirani, spremi se...
Foto: Alo/ilustracija

Sukob između Bake Praseta i vlasnika televizije "Pink" Željka Mitrovića počeo je tako što je jutjuber optužio Mitrovića da mu duguje pare. A sada je Željko Mtrović, najavio dokumentarac o Bogdanu Iliću, koji će se baviti svim navodnim kontroverznim detaljima iz njegovog života.

Mitrović se oglasio na svom Instagram profilu, pa otkrio da je Baka Prase javno objavio broj njegovoj telefona, zbog čega je sve prijavio policiji:

- Evo oprao sam kosu, ali sam ipak stigao da snimim pesmu - disstrrack kao najavu za dokumentarac o Baka Prasetu. Večeras premijera spota, a u četvrtak premijera dokumentarca o kriminalnim radnjama, gepekovanju, gej aferama kao i pedofilskim akcijama, distribuciji polnih bolesti, Kikinoj smrti sa sve očivicima i svedocima. P.S. Kako je javno objavio moj broj, ja sam sinoć sve divertovao na 192. Izvinjavam se svima koji su zvali dobronamerno jer se sad nalaze u bazi MUP-a u fajlu za uznemiravanje. Džiberčiću iskompeksirani,spremi se na ozbiljnu energetsku katabazu - napisao je Željko Mitrović na svom Instagram profilu.

ACO PEJOVIĆ UŽIVA PUNIM PLUĆIMA Pevač otputovao u Italiju, pije najbolja vina, puši tompus, a pored njega ona (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

03.09.2022 07:57

Svaka čast Mitroviću. Neko je već trebao da nauči pameti ovo slinavo prase