OTKRIVENA TAJNA STARA PREKO DVE DECENIJE! Za ovog političara je Dragana Mirković bila udata pre Tonija, obelodanjeni svi detalji
Foto: privatna arhiva

Manje poznata činjenica je da je Dragana Mirković pre braka sa Tonijem Bijelićem, bila je u dugogodišnjoj vezi sa poznatim estradnim menadžerom i političarom.

Naime, Dragana je devedesetih godina, na vrhuncu svoje popularnosti, bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarom. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi. A onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos.

Printscreen

 

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

Podsetimo, Mirkovićeva je ubrzo nakon Zorana upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima ćerku Manuelu i sina Marka.

KIJA KOCKAR GOLA PROVOCIRA! Vreli kadrovi pevačice napravili haos na mrežama, rijaliti zvezda kao od majke rođena

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lela

30.08.2022 17:08

Nije to nikakva tajna. Dugo su bili zajedno.