PRVI POSAO BIO JOJ JE SREĐIVANJE TOALETA Cakana ogolila dušu pa priznala: Drugarica i ja smo čistile mokri čvor
Printscreen

Svojih početaka i prvog zarađenog novca pevačica Dragica Radosavljević Cakana seća se sa velikim ponosom.

Oduvek je bila radoholik i još kao devojčurak se nije libila da zasuče rukave i sama zarađuje te je otkrla od kog posla je pala i prva zarada.

Pink printskrin

 

- Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile - sa osmehom se priseća Cakana.

Iako bi mnogi mladi ljudi drugačije postupili, Cakana je svoj prvi zarađen novac uložila u renoviraje porodične kuće.

- Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena - otkrila je pevačica u emisiji "Iz profila".

Printscreen

 

Kada je postala afirmisana pevačica i stekla popularnost, samim tim dolazio je i veliki novac koji nije žalila kada je u pitanju doba komad odeće te je otkrila vrtoglavu cifru koju je "pljusnula" na firmirane patike.

- Kupila sam nedavno Balensiaga patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) - piznala je Dragica.

 

Printscreen

 

RIJALITI MI JE BIO NAJVEĆA ŽIVOTNA LEKCIJA Velika ispovest Lune Đogani: Bila sam jako sebična

Komentari (0)

Loading