ONA JEDINA NE GLUMI Baka Adaktarovih hit na mrežama, a evo šta je sve morala da uradi da bi bila u porodičnom stablu
Printscreen Instagram

Gotovo da o svakom članu porodice Adaktar javnost nešto zna, ali najmanje pažnje svakako je posvećeno najstarijoj, a možda i najinteresantnijoj ličnosti ove ekscentrične familije - baki Nadalini Adaktar.

Jedino ona uz svoje ime nema 'krupnu titulu' u porodičnom biznisu, ali svakako preuzima zaslugu jer je na samom vrhu 'loze Adaktara'.

ONA JEDINA NE GLUMI Baka Adaktarovih hit na mrežama, a evo šta je sve morala da uradi da bi bila u porodičnom stablu

Foto: Printscreen/instagram

 

Nadalina Adaktar, kao i svi članovi porodice, poseduje Instagram profil, a tamo se mogu videti, posve, interesantne fotografije i snimci.

Kako bi bila uklopljena estetski uz ostale Adaktarove, unuk Adam joj je izvršio nekoliko estetskih korekcija. Nadalina se oprobala i u skakanju iz aviona padobranom i gotovo da nema sumnje da će biti omiljeni član porodice gledaocima. Koliko je kul baka, pokazuje i činjenica da je sela u auto sa maloletnom unukom, koja čak nema ni položenu vozačku dozvolu. Naime, unuka Ara odvezla je baku u kupovinu, a kada su ostali članovi porodice saznali šta je uradila, bili su prilično revoltirani.

Da je baka favorit što svedoči i komentar sa društvenih mreža.

- Nadalina mi je favorit; Nadalina ne j*be živu silu; Ova baba je car, jedina koja ne glumi - bili su samo neki od komentara.

GLUMICA SMRT SINA NIKADA NIJE PREBOLELA A onda je usledila nova borba zvezde "Igre sudbine": O tome niko ne govori

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading