NOVA PROVOKACIJA IGORA KOJIĆA Kebin naslednik se ne zaustavlja, objavio novu fotografiju i ovim potezom i porukom direktno prozvao Severinu
Foto: Alo/ilustracija

Blizak odnos Igora Kojića sve šokira, a Kebin naslednik se, kako možemo videti na njegovom Instagramu, ne zaustavlja u provociranju bivše žene, hrvatske pevačice Severine Vučković.

Naime, Kojić je sada na pomenutoj društvenoj mreži objavio novu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku koja je sve zabezeknula.

Printscreen

 

- Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, al' naćićemo je dogodine u punom sjaju - napisao je Kojić u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Printscreen

 

Ono što je svima zapalo za oko je tag koji je Igor stavio u okviru objave, "ljubav se ljubavlju vraća", a ništa to ne bi bilo čudno da ovaj isti opis ne koristi i njegova bivša žena Severina.

Podsetimo, biznismen Milan Popović i sin Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić, zajedno su proslavili Kojićev rođendan, a od tada ne prestaju da iznenađuju javnost objavama na društvenim mrežama.

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA ZGODNOG FRAJERA Voditeljka uživa na plaži, a društvo joj pravi on, a njena poruka je tek urnebesna

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading