IGOR ZADAO SEVERINI FATALAN UDARAC Otkriveno da se Kojić druži sa pevačicinim bivšim mužem, isplivali svi detalji, a ovo je tek šokantno
Foto: Alo/ilustracija

Izdaja najviše boli, stara je izreka koja je zadnjih godina na neki način postala i karma pevačice Severine Vučković.

Mnogi su do sada izigrali njeno poverenje, a sada je to navodno učinio i njen bivši suprug, piše Story.hr.

Foto: Alo.rs

 

Igor Kojić je 30. jula napunio 35 godina, a nekoliko dana kasnije priredio je veliku proslavu na imanju svog dede, u selu u blizini Loznice.

Gosti na proslavi bili su malo iznenađeni kada se na proslavi navodno pojavio i Severinin bivši partner Milan Popović, sa kojim se Igor često javno svađao i razmenjivao uvrede dok je bio u braku sa Severinom.

Ipak, dolaskom na ovaj rođendan i zajedničkim druženjem, obojica su pokazali kako su izgleda zakopali ratne sekire i postali bliski prijatelji. A da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan doveo i svog sina Aleksandra, kojeg ima sa Severinom, jer dečak poslednje nedelje letovanja provodi sa ocem u Srbiji.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako Igor Kojić na svojim društvenim mrežama nije objavio ništa sa proslave rođendana, 4. avgusta je postavio selfi sa nejasnom porukom 'Zima dolazi'.

Milan Popović je objavio identičnu poruku 'Zima dolazi' sa ilustracijom putokaza za selo 'Popovići Kojići' kod Knina, a mnogi su se zapitali da li su se protiv Severine udružili i Popovići i Kojići.

AKO JE TO ZAISTA TAČNO... Oglasila se Slavica Ćukteraš nakon vesti da njen kolega iz Zvezda Granda menja pol, nije mogla da prećuti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading