POKREĆU PORODIČNI BIZNIS Miljkovići grade luksuznu vikendicu za izdavanje, otkrivamo sve detalje (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su kupili plac u banatskom selu Mramorak kako bi napravili svoju oazu mira van gradske vreve, ali su pored uživanja i opuštanja u prirodi, rešili da započnu unosan biznis i sagrade vikendicu sa spa-centrom i bazenom koju će iznajmljivati drugima, saznaje Alo!.

POKREĆU PORODIČNI BIZNIS Miljkovići grade luksuznu vikendicu za izdavanje, otkrivamo sve detalje (VIDEO)

Alo

 

Kako izvor blizak paru otkriva, Miljkovići će u ovu poslovnu ideju uložiti svu svoju ušteđevinu kako bi napravili pravi mali raj i privukli što više gostiju ne bi li uloženi novac što pre vratili. 

- Marko je predložio Luni da naprave luksuzno odmaralište koje će izdavati drugima kada su već kupili plac koji je idealan za sve one koji žele da se odmore i okupe s prijateljima. Ona je oduševljeno prihvatila tu ideju budući da su dugo želeli da pokrenu porodični biznis koji nema veze s društvenim mrežama i snimanjem za Jutjub kanal.

POKREĆU PORODIČNI BIZNIS Miljkovići grade luksuznu vikendicu za izdavanje, otkrivamo sve detalje (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Više od dve godine su sklanjali sa strane deo novca koji svakodnevno zarađuju putem svog kanala, a luksuzna vikendica, čija izgradnja i opremanje će ih koštati oko 30.000 evra, im je došla kao idealna prilika da sve što ulože vrate kroz godinu, dve dana - priča izvor, i otkriva da će samo za bazen i saunu Miljkovići morati da izdvoje preko 10.000 evra. 

- Iako su prvobitno planirali samo bazen, Luna je predložila da naprave manji spa-centar u kom će gosti dodatno moći da se opuste nakon kupanja u bazenu. Preko prijatelja su pronašli izvođača građevinskih radova koji im je predložio saradnju u zamenu za upola manju cenu za bazen i saunu, pa će ih umesto 20.000 evra, luksuzni delovi dvorišta koštati 10.000 evra - navodi izvor uz tvrdnje da se završetak svih radova očekuje na proleće sledeće godine.

- Sredinom septembra će početi da se gradi kuća, a bazen i sauna će se graditi u hodu. Ako sve bude teklo po planu, početkom aprila će vikendica biti useljiva, a njih dvoje će moći da krenu s ozbiljnom zaradom. Ceo dan s noćenjem iznajmljivanja će koštati oko 300 evra, a pored ogromne baze fanova i pratilaca na društvenim mrežama, nema sumnje da će uspešno razraditi posao i vratiti svaki evro koji su uložili - zaključuje izvor za Alo!

Luna i Marko nedavno su vodili svoju ćerku Miju na more, a društvo im je pravio i denser Gagi Đogani. Porodica je uživala u Grčkoj, a svoje dogodovštine objavili su na Jutjub kanalu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mijat

23.08.2022 13:45

Gradište vikendica a kuca u Brusu sklona rusenju