UČESNICA VELIKOG BRATA ZADAVLJENA Kamiondžije pronašle njeno telo na autoputu

Oksana Aplekaeva (31) ubijena je 2008. godine u misterioznom slučaju koji u Rusiji do danas ostao nerešen. Ona je bila poznata po učešću u ruskoj emisiji Veliki brat, pod nazivom "Don-2", pronađena je zadavljena na putu u Moskvi.

Posle otkrivanja detalja o tragičnom stradanju Ruskinje, radnik iz mrtvačnice je otpušten, ali je detaljnijom istragom nadležnih organa ustanovljeno da nije imao nikakve veze sa njenim ubistvom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Njeno telo je ekshumirano 10 godina nakon njene smrti zbog nove DNK tehnologije i tada je otkriveno više informacija o njenom ubistvu, a ispostavilo se da je bila s*ksualno zlostavljana nakon smrti.

Krivac je u ruskim medijima imenovan kao Aleksandar A. (37) koji je bio radnik u mrtvačnici, a ispostavilo se da je imao s*ks sa lešom ubijene TV zvezde. On je otpušten, ali je utvrđeno da nije bio odgovoran za njeno ubistvo.

Oksana je tokom 75 dana u rijalitiju stekla slavu, bila je čest gost na televizijama i čak je dobila nekoliko uloga u popularnim TV serijama. Bilo je glasina da je teniser Marat Safin skrenuo pažnju na devojku, ali njihova romansa nije dugo trajala.

U septembru 2008. kamiondžije su pronašli Oksanino telo na autoputu Riga-Moskva. Identifikovali su je nakon nekoliko dana, jer nije imala dokumenta kod sebe.

PUSTITE PREDRASUDE Neda Ukraden u osmoj deceniji objavila fotografiju u bikiniju i napravila haos, pevačica porukom usijala mreže 

Komentari (0)

Loading