UČESNICA VELIKOG BRATA ZADAVLJENA Kamiondžije pronašle njeno telo na autoputu
Foto: Pixbay

Oksana Aplekaeva (31) ubijena je 2008. godine u misterioznom slučaju koji u Rusiji do danas ostao nerešen. Ona je bila poznata po učešću u ruskoj emisiji Veliki brat, pod nazivom "Don-2", pronađena je zadavljena na putu u Moskvi.

Posle otkrivanja detalja o tragičnom stradanju Ruskinje, radnik iz mrtvačnice je otpušten, ali je detaljnijom istragom nadležnih organa ustanovljeno da nije imao nikakve veze sa njenim ubistvom.

UČESNICA VELIKOG BRATA ZADAVLJENA Kamiondžije pronašle njeno telo na autoputu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Njeno telo je ekshumirano 10 godina nakon njene smrti zbog nove DNK tehnologije i tada je otkriveno više informacija o njenom ubistvu, a ispostavilo se da je bila s*ksualno zlostavljana nakon smrti.

Krivac je u ruskim medijima imenovan kao Aleksandar A. (37) koji je bio radnik u mrtvačnici, a ispostavilo se da je imao s*ks sa lešom ubijene TV zvezde. On je otpušten, ali je utvrđeno da nije bio odgovoran za njeno ubistvo.

Oksana je tokom 75 dana u rijalitiju stekla slavu, bila je čest gost na televizijama i čak je dobila nekoliko uloga u popularnim TV serijama. Bilo je glasina da je teniser Marat Safin skrenuo pažnju na devojku, ali njihova romansa nije dugo trajala.

U septembru 2008. kamiondžije su pronašli Oksanino telo na autoputu Riga-Moskva. Identifikovali su je nakon nekoliko dana, jer nije imala dokumenta kod sebe.

PUSTITE PREDRASUDE Neda Ukraden u osmoj deceniji objavila fotografiju u bikiniju i napravila haos, pevačica porukom usijala mreže 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading