NAKON VESTI DA SE SVADBA OTKAZUJE Otkriveno šta se dešava u porodici Šaulić
Foto: Alo.rs

Mihajlo Šaulić, sin preminulog pevača Šabana Šaulića sledeće godine će dobiti prinovu, a iako se spekulisalo da će se njihova svadba odložiti, oni ne odustaju od proslave.

Naime, kako beogradski mediji saznaju, svadba se ipak neće odlagati.

- Nema nikakvog otkazivanja, mladenci su organizaciju priveli kraju i izabrali venčanicu i odelo. Takođe, pozivnice su uručene zvanicama i niko neće zvati da odloži svadbu - kaže izvor za Blic.

NAKON VESTI DA SE SVADBA OTKAZUJE Otkriveno šta se dešava u porodici Šaulić

E-stock

 

Kako dodaje, svadba će se organizovati u septembru u jednom prestoničkom restoranu.

- Šaulići su presrećni i zbog svadbe i zbog prinove. Inače najveća želja Šabana je bila da mu se sin oženi. Ne bi voleli da svadba prođe sa prevelikom pompom, pa su tako pozvali prijatelje i porodicu i sve organizovali u jednom restoranu u Beogradu. Očekuju dobar provod i niko ne govori o bilo kakvom odlaganju. Sigurno je da će svadbe biti - rekao je izvor.

Podsetimo, u medijima se ovih dana spekulisalo da će Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović odložiti venčanje, jer broj zaraženih korona virusom raste, a pošto je buduća gospođa Šaulić u drugom stanju, navodno nisu hteli da rizikuju ni zbog sebe ni zbog gostiju.

ZNALA SAM DA ĆE BITI HAOS, TRAŽILA SAM TRI PUTA VIŠE Suzana Mančić prvi put o golim fotografijama koje su izazvale haos u Srbiji i regionu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading