IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU Evo kako izgleda ćerka Dragane Mirković, sada je jasno na koga liči (FOTO)
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Folk zvezda Dragana Mirković oduvek je bila pri stavu da svoju porodicu ne izlaže javnosti, pa do skoro gotovo niko nije znao kako izgledaju njena deca.

To se promenilo kada su oni odrasli i doneli odluku da otvore naloge na društvenim mrežama gde sa javnošću dele slike iz svakodnevnog života, što je obradovalo mnoge Draganine pratioce i obožavaoce.

DM Sat

 

I dok Marko Bijelić na društvenim mrežama objavljuje slike brzih automobila u kojima uživa, njegova sestra Manuela deli fotografije s lokacija koje posećuje, ali i neprestano izaziva komentare pratilaca da je „ista majka“, kao i pohvale na račun izgleda.

Foto: Printscreen/instagram

 

Budući da je naslednica milionera, od nje se „očekuje“ da letuje na Maldivima, Bahamima ili ostalim luksuznim destinacijama.

Međutim, Manuela se odlučila za Hrvatsku, gde ovih dana uživa na plaži, u šetnjama i kafićima, odakle je podelila nekoliko fotografija sa pratiocima.

NAJAVILA NOVE DOKAZE Amber Herd unajmila novi tim advokata, podnela žalbu

Komentari (1)

Loading
Alex

18.08.2022 09:32

Operisala nos...pronađite slike kad je bila mala...nos na oca...Mrzim to foliranje..lepotice,a operisale sve što je bilo ružno..haha