UŽIVAJU NA JAHTI OD  6.000.000 EVRA Lepa Brena nakon gala svadbe odvela porodicu na odmor, a kadrovi obaraju s nogu (VIDEO)
Printscreen

Lepa Brena je za vikend prisustvovala gala venčanju bratanca, sina rođenog brata Faruka Jahića, gde se okupila cela porodica posle dužeg vremena.

Naime, ovaj događaj okupio je celu porodicu posle mnogo godina, s obzirom na to da Brena i Faruk žive u Beogradu, dok je njihova sestra Fara dom pronašla u inostranstvu.

Pročitajte još: Svi smo je znali kao PEVAČICU: Ivana se udala za OSNIVAČA Gugla, deci dala ČUDNA imena, a zbog njenog zanimanja ceo HOLIVUD je juri!

Posle slavlja, porodica je nastavila odmor na Breninoj luks jahti, od 6 miliona evra. Jahta je bila usidrena u Porto Montenegru, pevačica je pokazala kako se sa sestrom Farom uživa i u zalasku suncu na jahti.

UŽIVAJU NA JAHTI OD  6.000.000 EVRA Lepa Brena nakon gala svadbe odvela porodicu na odmor, a kadrovi obaraju s nogu (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, kako je Brena jednom prilikom pričala, jahta ima 100 fita, pet-šest spavaćih sobam jedna soba čak ima i svoje kupatilo. Sve je brendirano, nameštaj luksuzan, vodilo se računa o svakom detalju.

SORAJA IZAŠLA IZ MEDIJSKE ILEGALE Starleta je godinama ćutala, a sada je rešila da progovori o svemu, priznala nešto što je sve šokiralo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading