PLAKALO JE VALJEVO! Neverne bebe se oprostile od preminulog Igora Starovića
Foto: ATA Images

"K*rva sudbina", poznati stih iz velikog hita Nevernih beba "Tužna pesma", prilikom njegovog poslednjeg koncertnog izvođenja, rasplakao je publiku u njihovom Valjevu iz sasvim posebnog razloga.

Pročitajte još: Ovo je NAJSKUPLJI stih MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

PLAKALO JE VALJEVO! Neverne bebe se oprostile od preminulog Igora Starovića

Printscreen

 

Predstavljao je, naime, svojevrstan oproštaj od njihovog prijatelja, ove godine preminulog muzičkog umetnika Igora Starovića.

Na na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kome su stotine mobilnih telefona, ruku i suza bili emotivni dekor za poslednju pesmu na spektakularnom koncertu Nevernih beba u Valjevu u okviru ovogodišnjih "Tešnjarskih večeri", gradskog letnjeg festivala.

Članovi benda čiji su osnivači Valjevci, braća Milan i Vlajko Đurđević, posvetili su baš na tom mestu, simbolično, "Tužnu pesmu", jedan od najvećih hitova grupe, prerano preminulom sugrađaninu Igoru Staroviću (1964-2022). Sa njima je popularni pevač, osnivač, kompozitor i aranžer grupe "Divlji kesten", proveo gotovo ceo život kao prijatelj, a pevao od dečačkih dana u zajedničkim bendovima "Meteori" i "Nova zemlja", u kojoj je bio vokal na pobedničkoj Gitarijadi u Zaječaru 1983. godine.

Neka mu je večna slava za sve ono što je otpevao u životu i hvala za svaki korak kojim je prošao ovim gradom - emotivno se Milan Đurđević oprostio od Igora Starovića, na velikoj bini u gradu odakle su potekli i započeli plodonosne muzičke karijere, zajedno sa Valjevcima i Valjevkama.

NA JOVANU JEREMIĆ BACALI CRNU MAGIJU DOK JE BILA TRUDNA Voditeljka otkrila sve o mračnim silama koje su je napadale

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading