JOŠ UVEK SE ZABAVLJAMO! Goca Tržan i Raša imaju razlog za slavlje, evo o čemu je reč (FOTO)
FOTO: Alo Nenad Vujanović

Goca Tržan i njen izabranik Raša Novaković neretko dele lepe zajedničke trenutke, a danas imaju poseban razlog za slavlje.

Pročitajte još: Ovo je NAJSKUPLJI stih MARINE TUCAKOVIĆ: Za PET reči zaradila stan u Beogradu, zavrteće vam se u GLAVI kad čujete cifru

Iako su tek nedavno odlučili da se venčaju, Goca Tržan i Raša Novaković su već 11 godina zajedno. Zbog toga na ovaj dan vole da istaknu da se još uvek zabavljaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Dugih 11 godina je iza njih, a Goca je ovaj datum obeležila emotivnom porukom:

11 godina zajedno u svemu... i jos uvek se zabavljamo.. Ti si me naucio da volim i sebe - napisala je ona uz emotikone srca.

Njih dvoje trenutno uživaju u Austriji, gde često nose trenerke i uživaju u šetnjama u prirodi i pravom odmoru.

Da su njih dvoje i dalje zaljubljeni kao i na početku veze, najbolje pokazuju njihove svakodnevne objave na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Jeste li primetili koliko vam je u društvu nekih ljudi prijatno, sve se cini da ide lakše, atmosfera uvek pozitivna, češće se smejete, uvek ste odmorni, radujete se danu koji ćete provesti u njihovoj blizini, uživate u boji njihovog glasa... a niste u njih zaljubljeni ili sa njima u vezi? E pa verujte mi da pored jedne takve osobe zelite i da starite i da se budite i da vam baš on poljubi usne pred spavanje. Ja sam udata za svog najboljeg prijatelja i za čoveka kome se radujem. Zato mi je lako da starim. Jer znam da je radost ono što me čeka svaki dan - napisala je Goca, a na ovu poruku joj je Raša odgovorio:

- Volim te Zujzi moja, najviše.

I JA SAM PROŠLA KROZ TO! Krstinja o Kulićkinoj operaciji želuca: Sada je najvažnije samo ovo

Komentari (0)

Loading