SNIMA SE FILM O KSENIJI PAJČIN Glumci će tumačiti Kapisodu, ali i Minimaksa i Cecu
Printscreen

Heroina devedesetih i početka dvehiljaditih i najpoželjnija žena estrade Ksenija Pajčin biće ovekovečena na filmskom platnu u biografskom ostvarenju.

Snimanje je već zakazano za proleće 2023. godine.

SNIMA SE FILM O KSENIJI PAJČIN Glumci će tumačiti Kapisodu, ali i Minimaksa i Cecu

Printscreen

 

- Život i smrt Ksenije Pajčin i danas intrigiraju javnost. Ipak, mislim da ona ne zaslužuje da joj se prevrću kosti i očitava DNK 12 godina nakon preranog odlaska. Želja nam je da ovaj film predstavi uspon i život, koji je prekinut prerano, jedne beogradske geto princeze, koja je bila, po mnogo čemu, izuzetna. Nije bilo muškarca koji nije maštao o njoj. A i žene su joj se divile. Uživale u njenim talentima. Imala je neverovatnu energiju. Poznavao sam je dovoljno da mogu da zagrebem u njenu dušu, ali još bitnije od toga mi je što su njeni prijatelji bili spremni da nam pomognu da do srži prodremo u njenu ličnost i pokušamo da je predstavimo najrealističnije - ističe za "Kurir" producent filma.

U produkciju će biti uključena jedna od nacionalnih TV stanica, kao i jedan platforma. Međutim, producenti zasad nisu želeli da otkrivaju više detalja. Reč je o visokobudžetnom filmu, koji će prikazati događaje s kraja devedesetih i prve decenije dvehiljaditih.

SNIMA SE FILM O KSENIJI PAJČIN Glumci će tumačiti Kapisodu, ali i Minimaksa i Cecu

Printscreen

 

Kastinzi za glavne i sporedne glumce su u toku. A biće interesantno videti kome će producenti i reditelj dodeliti ulogu Ksenije Pajčin, kao i ulogu njenog dečka Filipa Kapisode. Podjednako će biti zanimljivo videti kako će u filmu biti predstavljene i druge poznate ličnosti. Najavljuje se da će odabrani glumci odigrati likove kao što su pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks, Big Lale, brojni poznati novinari. Biće zanimljivo na filmskom platnu oživeti i lik Željka Ražnatovića Arkana, koga će igrati trenutno veoma popularan glumac, dok će veliko iznenađenje za publiku biti ko će tumačiti lik Cece Ražnatović. Pojaviće se i mnogi drugi estradni likovi koji su obeležili period Ksenijinog bivstvovanja na estradi. Producenti najavljuju da će posebno voditi računa o izboru glumaca i o maskama, kada su u pitanju autentične ličnosti, piše pomenut medij.

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe Dak i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Posvetila se potom svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova. Pevačica je tragično nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je ubio dečko Filip Kapisoda.

SNIMA SE FILM O KSENIJI PAJČIN Glumci će tumačiti Kapisodu, ali i Minimaksa i Cecu

Foto: Youtube/Printscreen

 

PEVAČICA NIKAD IZAZOVNIJA Romana Panić se skinula na pragu šeste decenije i pokazala vitku figuru u bikiniju (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading