JA SAM SE NAPILA! Tanja Savić ogolila dušu: Alkohol nije za mene!
Alo

Pevačica Tanja Savić otvorila je dušu o napornoj letnjoj sezoni, pa se prisetila nemile situacije sa proslave punoletstva.

Pročitajte još: "Slomili su mi TRI PRŠLJENA na porođaju": Mesecima se OPORAVLJALA u bolovima, srpska GLUMICA više ne želi da rađa

JA SAM SE NAPILA! Tanja Savić ogolila dušu: Alkohol nije za mene!

Alo

 

- Sećam se svog 18. rođendana. Ja sam radila tad u Bosni, sećam se, sa svojim bendom sam ga proslavila. Tada sam prvi put probala alkohol. Stvarno... (smeh) Možda sam malo preterala tad, čim sam popila jedno čašu, ja sam se napila! Bukvalno! Čaša vina i eto, bukvalno je tako bilo! - istakla je Tanja Savić.

- Nikakva sam bila, stvarno. Nikako to nije za mene. Ja alkohol ne podnosim - dodala je ona, otkrila kako podnosi naporan radni tempo tokom letnjih meseci:

- Jao, ne znam! Ne pitajte me... Sa infuzijama, svim i svačim, evo, pitajte mog menadžera... (smeh) Mora da se idrži. Takav je tempo života, radimo noćne smene, ujutru smo isto tako aktivni, zbog dece. Šminka prekrije umor, pa idemo dalje! Idem uskoro u Hurgadu sa decom na odmor - zaključila je Tanja za Blic.

 

JA SAM SE NAPILA! Tanja Savić ogolila dušu: Alkohol nije za mene!

Foto: Ataimages

 

PALA PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA S ODMORA Miloš Biković uživa s Ivanom, fanovi ih zatrpali komentarima

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading