DOPUŠTAŠ DA TE ONAJ RETARD DIRA Baka Prase raskrinkao pevača: Pijan je slao poruke Anji, a meni je glumio prijatelja
Foto: Youtube/Printscreen

Najpoznatiji srpski jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase otkrio je da se reper Nenad Marinković Gastoz, svojevremeno, udvarao njegovoj bivšoj devojci Anji Blagojević.

- Gastoz se javljao Anji i muvao ju je redovno, tad mi još nismo bili zajedno. Ona njemu tu i tamo nešto odgovori i oduva ga, gledao sam čet... I on uzme njoj pijan, dođe pijan Gastoz i šalje joj glasovne poruke kao: 'Kad ćemo da blejimo? Kad ćemo da se vidimo' i ona ništa ne odgovara - započeo je Baka.

Printscreen

 

- Kad je počelo ono da se spekuliše kao da se Anja viđa sa mnom, šta god, Gastoz šalje Anji nešto kao: 'Je l' moguće da puštaš da te onaj retard Prase dira?' zamislite šta piše... A ovamo se čuje sa mnom i kao 'brat moj' ovo ono, kao sa mnom je dobar, a ovamo me proziva i vređa i priča Anji da sam ja... Šta god, nebitan mi je u životu. Kad smo objavili da smo zajedno Gastoz blokira mene i Anju na Instagramu! - objasnio je u svom videu.

Inače, Baka Prase se nedavno vratio na javnu scenu i ponovo počeo da snima, te deli sadržaj sa svojom publikom na raznim društvenim platformama.

U poslednje vreme se oglašavao na razne teme, a sve najviše intrigira njegov odnos sa bivšom devojkom Anjom Blagojević koja ga je nedavno urnisala prozivkama na Tiktoku.

Nakon što je Baka u jednom svom videu rekao da je sa Anjom sada u korektnim odnosima, na drugom snimku naveo je da joj se svojevremeno udvarao bivši rijaliti učesnik.

Printscreen

 

PREMINULA POZNATA GLUMICA Olivija Njutn Džon tri puta je pobedila ovu bolest, ali ovu poslednju bitku je izgubila

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading