REKLA JE DA JOJ JE BOLEST DATA KAO DUHOVNI ZADATAK Zorana Pavić o druženju sa Isidorom Bjelicom
Foto: Printscreen/instagram

Isidora Bjelica izgubila je borbu sa opakom bolešću pre dve godine. Iza sebe ostavila je supruga i dvoje dece, ali i prelepe romane. Isidora je izgubila tešku i dugotrajnu borbu sa opakom bolešću, a njena porodica je bila kroz sve bolne trenutke sa njom.

Iako je obišla ceo svet da bi pronašla lek, borila se snažno protiv ove užasne bolesti, Isidora nije izdržala do kraja, te se predala. Spisateljica je iza sebe ostavila dvoje dece Lava i Vilu, koji ni danas ne mogu da se pomire sa gubitkom majke.

Isidora Bjelica

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica Zorana Pavić bila je veliki prijatelj sa pokojnom Isidorom i jednom prilikom otkrila je koliko je Bjelica bila velila žena.

- Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebale smo da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebalo je da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu.. tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak - ispričala je Zorana Pavić.

Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom „Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije“. Živjela je i radila u Beogrdu. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje djece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

REKLA JE DA JOJ JE BOLEST DATA KAO DUHOVNI ZADATAK Zorana Pavić o druženju sa Isidorom Bjelicom

Foto: Printscreen/instagram

 

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, među kojima su, „Ozloglašena“, „101 muškarac u četiri godišnja doba“, „Poslednji hrišćanin“, „Ljubav u Tunisu“, „Moj život, moj skandal“, „Nepristojna pisma muškarcima“.

Preporučujemo:

Poznata GLUMICA posle 20 godina priznala: "Zbog ovog filma spavala sam sa 200 MUŠKARACA"

Rediteljka je filma “Dorćol-Menhetn”, a u pozorištu je režirala “Sarajku u Beogradu” i komediju svog supruga Pajkića, “Marhatana”.

Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga “Klot-Frket” na BK televiziji i BN televiziji, i “Isidorin ljubavni vodič” na televiziji Metropolis.

NIKOLA ROKVIĆ I BOJANA ČEKAJU TREĆE DETE Supruge braće Rokvić trudne u isto vreme: Duplo slavlje u porodici

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading