OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Boki Leksington progovorio o svojoj ženi, pa priznao ovo
Printsc Pink

Bojan Vasković postaće otac po treći put, a frontmena Leksington benda.

On leto provodi radno, te kako jul sa sobom nosi visoke temperature, tako i mnogo posla muzičarima, pa Bojana na crnogorskom primorju ne možemo sresti na plaži već samo na bini.

Printsc Pink

 

Ja volim ovaj period. Dinamično je dosta, jesu nastupi svakodnevni, malo je i taj put naporan, ali u principu smo već navikli i to je dobro. Koristim luft nekih tri, četiri dana u toku nedelje kad imamo slobodno da budem sa porodicom. Tad smo na nekoj finoj destinaciji u smislu neke prirode, nešto što nama i deci prija. Tako je ove godine, a negde krajem juna pre početka ove letnje turneje smo napunili baterije. Možda odemo negde pred polazak u školu, videćemo, o tom potom - rekao je Bojan.

Njegova supruga na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima vidimo da uživa u drugom stanju.

Ponosam sam na nju. Koliko postiže i koliko je postigla i koliko je vredna. Ona je umetnička duša i ne doživljava to nešto što radi kao posao, već želi da podeli sa ljudima nešto dobro, da prikaže nešto lepo, da ima taj uticaj da deli prave vrednosti - rekao je Bojan.

Printsc Pink

 

Iako je njen poziv medicina, Bojan je ekipi Premijere otkrio da i ona može da se nađe u muzičkom studiju

Ona fenomenalno peva, žestoko je talentovana i vrlo lako može da se desi da snimi nešto, ali na to ja moram da utičem - rekao je Bojan.

MOJE NAJLEPŠE IZDANJE IKADA! Marija Mikić poslala emotivnu poruku, pa raznežila sve ovom fotografijom

Komentari (0)

Loading