OSTAVILA SVE U ŠOKU Voditeljka Aleksandra Jeftanović objavila fotografiju sa plaže, pa izazvala lavinu komentara (FOTO)
Foto: ATA Images

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (46) podelila je sa svima putem društvenih mreža fotografije sa plaže. Naime, u Italiji uživa sa mužem, sinom i ćerkom, a fotografije sa odmora oduševile su sve.

Pročitajte još: Još jedna stvar joj je stigla na NAPLATU posle razvoda: Šakiri preti ZATVOR na 8 godina i MILIONSKA kazna

"Da l' je moguće da si ovakva bez šminke, prelepa ženo", "lepotica moja", "uvek dama", neke su od poruka koje je dobila na Instagramu.

OSTAVILA SVE U ŠOKU Voditeljka Aleksandra Jeftanović objavila fotografiju sa plaže, pa izazvala lavinu komentara (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Voditeljka Aleksandra Jeftanović udala se za Aleksandra Sašu Švraku 2016. godine, a pre toga je četiri godine bila sa njim u vezi.

 

 

Par ima dvoje dece - Anu i Aleksu, ali njen suprug ne voli da se eksponira u javnosti, pa ljudi nemaju često priliku da ga vide na njenom Instagramu. Ipak, sada je napravila izuzetak. Naime, Saši je bio rođendan, što je bio i povod da Aleksandra podeli njihove porodične momente.

 

 

Podsetimo, voditeljka je ranije govorila kako je njen suprug stidljiv, pa i da ne voli da se njegove fotografije objavljuju.

OVAJ SNIMAK JE NASMEJAO SVE Milica Todorović šminkala Tanju Savić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gordana

30.07.2022 22:45

I moja svekrva sa naocarima za sunce i slikana iz aviona na plazi uz poze napravljene uz uputstva fotografa izgleda lepo.