TO NIJE SMEO Sergej Ćetković ogolio dušu, pa priznao gde je najviše grešio
NemanjaNovaković

Pre više pd dvadeset godina publika je upoznala Sergeja Ćetkovića koji je sve očarao svojim glasom, međutim tek poslednjih nekoliko godina dozvolio je da upoznaju i njegovu duhovitu stranu s obzirom na to da ga je iskustvo na sceni naučilo da bude opušteniji pred kamerama.

Pročitajte još: Još jedna stvar joj je stigla na NAPLATU posle razvoda: Šakiri preti ZATVOR na 8 godina i MILIONSKA kazna

- I dalje sam isti Sergej, samo sam se malo otopio pred kamera. To na početku karijere nije ličilo ni na šta, to je bila jedna mrtva priroda što bi rekao jedan moj prijatelj. Bez odgovora, kao kada uperiš farove u zeca, a on ne mrda dok ga ne ubiješ- objasnio je Sergej.

Njegovu karijeru nikada nisu pratili skandali, a oduvek se trudio da svoju privatnost sačuva koliko god da može.

- Sve je stvar izbora. Nikada se nije pokazalo dobro kada sebe otvoriš skroz i daš sve medijima. Nešto mora da se sačuva za sebe, a ljudi traže pikanterija. Ne dam svoju intimu po svaku cenu - tvrdi pevač.

 

Ipak ono na šta je najviše ponosan je što je uprkos statusu regionalne zvezde, ostao dosledan, skroman i nije sebi dozvolio da ga slava ponese.

- Ja sam samo jedan običan čovek od krvi i mesa i trudim se da budem što prijatniji i opušteniji - rekao je Ćetković za Blic.

TO NIJE SMEO Sergej Ćetković ogolio dušu, pa priznao gde je najviše grešio

NemanjaNovaković

 

NOSI GARDEROBU SA PIJACE Tamara Đurić žestoko uzvratila Jovani Jeremić: Jadna, vozi auto od 1000 evra!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading