PLAKALA U EMISIJI! Jovana Jeremić progovorila o jezivim pretnjama koje je dobila, pa pomenula ćerkicu!!
Foto: Printscreen

U današnjoj emisiji "Novo Jutro" voditeljka Jovana Jeremić kroz suze je proogovorila o pretnjma koje je dobila zbog čega je juče podnela prijavu protiv javnosti nepoznate osobe. 

Ona je poručila da će ovaj slučaj isterati do kraja i da veruje da će nadležni organi pronaći osobu koja joj je pretila, ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve pretnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao. Dok je pričala o tome kako je pomenute poruke dobila dok je njena trogodišnja ćerka sedela pored nje, Jovani su zasuzile oči i rekla je da je sramota da neko uopšte preti majci malog deteta.

PLAKALA U EMISIJI! Jovana Jeremić progovorila o jezivim pretnjama koje je dobila, pa pomenula ćerkicu!!

Foto: Printscreen

 

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

PLAKALA U EMISIJI! Jovana Jeremić progovorila o jezivim pretnjama koje je dobila, pa pomenula ćerkicu!!

ATA Images

 

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje:

- Ćutiš, fu*so. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - rekao je nepoznati muškarac.

Preporučujemo:

"Jelena Đoković privatno uopšte nije ISTA": Saša Kovačević otkrio detalje susreta, tvrdi da JEDNU STVAR nije očekivao

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz "Principa". Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

GOVORILI SU MI DA SAM SELJANČICA Mirka Vasiljević progovorila o nasilju koje je trpela!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Lule

30.07.2022 09:25

Da necackas svakog to ti se nebi desavalo. Umislila si da si samo ti pametna i da smijes sve. E sad vidi da si se zajebala.

Zoran

30.07.2022 10:18

A da li je razmisljala dok.je nanosila dusevnu.bol.tim devojkama Ku*vama nad ku*vama" i suzama njihovih roditelja. Naravno.da nije jer je umislila da .ima prava da kleveta devojke radi sopstvene promocuje kojoj je sve dozvoljeno kao.velikoj voditellki.koja nas zasmejava budalastinama i zasmejava.....

lovac

30.07.2022 10:51

odvratni punoglavac u teranju, majko mila!

Cile

30.07.2022 11:48

Umišljena veličina kad je laprdala nije razmišljala o posledicama a sad plače

bagi

30.07.2022 12:14

Sa kim si takva si, starletica udarila na starletinu, naravno da gubiš, em si glupa, em si ružno napumpano pače. Kad se konji tuku ždrebad pada. Pala si, i nećeš se dignuti niti opametiti, mala starletica...

Pauk

30.07.2022 12:15

Najljigavije stvorenje sa TV ekrana, koji bre ona ima kredibilitet za komentare drugih kad jadna ne zna odakle je šuplja. Maja Marinković je za nju ljudima...čik li smeš sa njom i neki verbalni TV duel?! Oduvala bi je crna mamba..

...

30.07.2022 13:33

+ona je rekla..ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve pretnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao+. I sta se onda cudi ako joj neko preti?

Dajana

30.07.2022 15:10

Prozivas sve i svakog i onda kad se zameris setis se da si MAJKA MALOG DETETA.