MASERKA OTKRILA POLICIJI POSLEDNJE SATE ŽIVOTA VIDOJA RISTOVIĆA Slavili su njen rođendan, pili, bili intimni, a onda...
Estock

Maserka Danijela Bojić, koja je bila prisutna kada je preminuo Vidoje Ristović (44) prvi put je otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu s istoričarem. Ona već tri meseca, otkako je Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, prestala je i da radi dok ne dođe sebi.

Vidoje Ristović sa Nikolinom

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Podsetimo, Danijela je navodno u policijskom iskazu potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo. U policijskom iskazu navodno je priznala da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju.

Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

Otac pokojnog Vidoja Miša Grof posle smrti sina pitao se zašto Danijela nije odmah pozvala Hitnu pomoć kad je Vodiju pozlilo.

MASERKA OTKRILA POLICIJI POSLEDNJE SATE ŽIVOTA VIDOJA RISTOVIĆA Slavili su njen rođendan, pili, bili intimni, a onda...

Estock

 

- Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta.

OGLASILA SE I MAJA MARINKOVIĆ Jovana Jeremić podelila prepisku gde joj je pretio čovek Velje Nevolje, a evo šta starleta kaže na to

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading