VIDOJE BI DANAS SLAVIO 44. ROĐENDAN Miša Grof slomljen stigao na grob svoga sina, došao sa unukom, a Nikoline nigde nema
E stock

Viktor Ristović, poznat pod nadimkom Miša Grof nakon smrti sina Vidoja Ristovića ne prestaje da tuguje, a današnji dan mu je posebno emotivan jer bi njegov jedinac napunio 44 godine.

Miša je sa članovima porodice danas izašao na groblje, a kako otkriva nije sreo i Vidojevu udovicu Nikolinu, a samim tim ni unuku Unu Sofiju.

Estock

 

Nikolina Pišek danas je objavila fotografije sa Vidojevih rođendanskih slavlja ranije, ali nije posetila i grobno mesto svog supruga kada i ostali članovi njihove porodice.

Vidojev otac Miša Grog otkrio je da je on na groblju, ali da je na današnji dan video samo svoju stariju unuku Mateu koju je njegov sin dobio u prvom braku sa suprugom Lanom:

- Na groblju smo - kazao je odmah Miša i dodao:

Estock

 

- Sa Mateom sam se video, tu je da... A Unu nisam, nije došla, ne znam možda će Nikolina i ona kasnije. Ne znam ni da li su u Beogradu - jedva je izgovorio Vidojev otac koji dodaje da sa bivšom snajom nema nikakav kontakt:

- Ja sam bio u Zagrebu, a Nikolina tada u Beogradu, nismo se sreli i nemamo kontakt - kratko je izjavio Ristović.

Podsetimo, Vidoje Ristovića, poznati istoričar umetnosti preminuo je 8. maja od posledica zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla.

NAPUSTILA JAVNU SCENU I OSTAVILA PEVANJE?! Otkriveno kako zarađuje Jovana Pajić nakon iznenadnog razvoda od Saleta Tropika

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading