NEĆU DA SE PRAVDAM NIKOME Aca Lukas otkrio zbog čega sa bivšom  odlazi na letovanje
Nikola Todorović/Alo!

Pevač Aca Lukas uskoro će ekranizovati svoj život, tačnije, snimiće se film po njegovom životu.

Pročitajte još: Znate ga kao RANDUA iz popularne serije "Kasandra": Žene su LUDELE za njim, a evo kako danas IZGLEDA i šta RADI poznati glumac

Nikola Todorović/Alo!

 

U tom filmu gledaoci će imati priliku da vide kako su izgledali sami počeci karijere ovog pevača, a vrlo verovatno će biti prikazan i deo privatnog života.

Ono čime Lukas može da se pohvali da je već deda unuci Minji i da očekuje još jednu prinovu u porodici jer će njegov sin Lazar uskoro dobiti sina. Ipak, Lukas ima svoju mezimicu, ćerku Viktoriju sa kojom obožava da provodi vreme.

- Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže karte avionske da im se kupe. A sa Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali sa Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na 5, 6 dana sa Viktorijom - rekao je Lukas u emisiji "Premijera" i dodao:

- Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Ali ja za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima.

Nikola Todorović/Alo!

 

KRALJICA PROVOKATIVNIH IZDANJA Jovana Jeremić zapalila je društvene mreže slikama u bikiniju

Komentari (0)

Loading