NIJE HTELA DA PLATI 15 EVRA LEŽALJKE Zlata Petrović napravila hoos u Crnoj Gori, pevačica besnela na plaži i svađala se sa ženama
Printscreen

Pevačica Zlata Petrović napravila je skandal na plaži u Budvi, jer je zahtevala da dobije ležaljku iako nije bilo mesta.

Zlata letuje u Budvi i pošto je na plažu stigla kada je već ceo kapacitet ležaljki bio popunjen, odabrala je da svađom dođe do svog mesta.

NIJE HTELA DA PLATI 15 EVRA LEŽALJKE Zlata Petrović napravila hoos u Crnoj Gori, pevačica besnela na plaži i svađala se sa ženama

Alo!/Rajko Ristić

 

Laktala se sa ženama u gužvi, a onda joj je i smetalo što ležaljka košta 15 evra, što je trenutno najjeftinija garnitura na crnogorskom primorju.

Zbog ove situacije se okupilo mnogo ljudi oko pevačice, koji su u neverici gledali kako se ponaša, a jedan čovek je čak od šoka i stavio ruku preko usana.

Zlata je ženama oko nje objašnjavala zašto ona mora da zauzme to mesto i kako ne može da veruje da za nju nema ležaljka.

TRENUTNO PROLAZI KROZ TEŽAK RAZVOD Bajaga progovorio kako sve podnose njegovi najbliži, otkriveno i sve o odnosu sa suprugom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vuckovic Dragutin

18.07.2022 18:16

Ama, mora da se nadje lezaljka za nju po pristupacnoj ceni a to znaci djabaluk...djubrad😁😁😁