SPEKTAKL U NAJAVI Brena pravi veliki koncert u zemlji gde su joj pre 40 godina zabranili da peva
Promo

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena sutra će održati spektakularni koncert u gradu Berzasca u Rumuniji kome se tamošnja publika neizmerno raduje.

Međutim Rumuni još uvek nisu zaboravili pevačicin koncert iz 1984. godine u Temišvaru kada je zbog njenog dolaska u gradu nastao opšti kolaps.

Promo

 

Naime, Brena je tada dok je pevala videla tenkove oko stadiona ali je pomislila da su oni ostali iz perioda Drugog svetskog rata. Kasnije je saznala da je tadašnji predsednik Čaušesku morao da angažuje tenkove, vojsku i policiju kako ne bi došlo do građanskog rata, jer je njen dolazak napravio opštu pometnju među građanima.

Tada je Lepoj Breni na određeni period bilo zabranjeno da održava koncerte u Rumuniji kako narod ne bi došao u opasnost jer je tolika pomama bila za njom.

TV Prva printsc

 

Pročitajte još: Živela je u SIROMAŠTVU, pa postala ČUDO od DETETA: Zvezdu najvećeg NETFLIKSOVOG hita niko više ne može da prepozna, svi se pitaju šta joj se DESILO

Ipak, Brena se u Rumuniju vraća i to već sutra, a pored koncerta pevačici će biti uručena i posebna nagrada.

- Brena će u Berzasci dobiti ključ grada i postata počasnini građanin, a nakon toga sledi spektakularn koncert. Intereseovanje je ogromno a ona ne krije uzbuđenje zbog druženja sa publikom iz Rumunije - izjavio je Brenin PR tim.

E-stock

 

Na portalu Grand Online sutra ćete moći da pogledate ekskluzivne fotografije i snimke sa konferencije za medije a kasnije i sa veličanstvenog koncerta koji najavljuju.

Do tada, podsetimo se kako je bilo pre 38 godina:

NAKON RAZVODA SU MI SVI OKRENULI LEĐA Ispovest pobednika iz Nikad nije kasno: Nisam hteo od ovoga da živim, muzika je moj hobi

Komentari (0)

Loading