BANKROTIRAO SAM Đani otvorio dušu nakon svadbe sina, otkrio šta je rekao Seki Aleksić zbog njenog ponašanja, a evo i ko je prekinuo slavlje
Printscreen

Đani je nedavno povredio ruku i nosi longetu, ali ga ni to ne sprečava da nastupa svako veče. Kako kaže, bolje se oseća kada radi, jer kada je slobodan, po ceo dan pije sa društvom.

Naime, pevač se dotakao i svadbe svog sina na kojoj je bilo i više nego dobro, a onda istakao da je potrošio sav novac i da ga je Slađa jedva nagovorila da proglase fajront.

Printscreen

 

Trčao sam u papučama i okliznuo sam se i pao, polomio sam kost, nosim longetu. I dalje moram da mirujem, a ja svako veče nastupam. Desilo mi se prvog dana kada sam došao na odmor, dok su svi uživali, ja ne. Treba da ležim, ali moram da radim, tačnije da ispoštujem ljude sa kojima sam se dogovorio. Ne pruža Slađa prvu pomoć, sve sam radim – započeo je Đani, te je dodao:

Punim 50. godina 23. jula, ali pošto je dosta prijatelja na odmoru, proslavićemo u avgustu. Želim sebi još 20 godina dobrog života. Funkcionišem tako da radim svaki dan, odspavam dobro, pojedem čorbicu, odspavam još malo pred nastup, a kada ne radim, po ceo dan se pije sa društvom, bolje je po mene kada radim - dodaje folker.

Instagram

 

Pevač je otkrio planove za predstojeći period.

U avgustu imam dva, tri dana pauze, ne stajem. Biće hitova, nisam pevač koji snima kavere. Pripremamo nekoliko dobrih pesama i hoću da sve bude kako treba. Organizacija za “Arenu” treba da bude savršena, hoću da sledeća bude još bolja – istakao je folker, te se dotakao svadbe sina i najveselije Seke Aleksić.

Svi koji su bili su moje prave kolege, Seka i ja se znamo i kada nismo bili zvezde. Žena je veseljak, opustila se, rekao sam joj da ću biti još luđi kada ona bude ženila sinove. Bilo je super, veselo, hvala Bogu da je Slađa prekinula u tri, jer je bilo 600 ljudi i niko nije hteo da ide kući, samo sam rekao: “Razumem šefe” – rekao je Đani kroz smeh i dodao da je ostao bez para.

Foto: Alo!

 

Zavisi koliko dajem za bakšiš, kada me pogodi pesma... Ne znam ni sam koliko sam para dao na muziku, gurnuo sam ruku u džep u jednom trenutku i video da nemam ni dinara, pa sam tražio prijatelju, da se ne obrukam – istakao je pevač, koji ne planira da snimi film o svom životu:

Nisam u tom fazonu, o pokojnom Šabanu treba da se snimi film, to su ozbiljni pevači i hitovi. Možemo da snimimo cirkus. Sada je sve dostupno, ranije kada vidiš pevača na ulici to je bio pojam, sada preko društvenih mreža možeš doći do svakoga - dodaje Đani.

JOVANA JEREMIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI Voditeljka donela definitivnu odluku, a evo šta će se dešavati sa Jutarnjim programom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading