SVI SU MISLILI DA ĆE IM CRNAC BITI ZET, ZAMERILI SU Poznata pevačica razvezala jezik i raskrinkala porodicu Kitić, spomenula i Elenu
Foto: Printscreen/instagram

Branka Sovrlić pažljivo bira sa kim će od estradnih kolega da bude bliska, a među izabranima su Mile Kitić i Marta Savić sa kojima se na afterpartiju slatko ispričala.

- Kad sam u Sarajevu, svrate mi Šemsa i Hanka, a sa Martom Savić se najviše družim. Oduševljena sam Elenom Kitić. Marta se takoreći povukla sa muzičke scene, a Elena je isplivala. Marta je dobra domaćića, sjajna žena i majka. Ona je preokupirana Miletovim pesmama, o njegovom stajlingu, dok ćerka sama gradi svoj imidž. Marta je velikim delom zaslužna za Miletov uspeh, ona mu je izabrala hitove koje on nije hteo da otpeva. Ćerkica je od oboje nasledila talenat, završila muzičke škole, prezgodna je i slatka, prati modne trendove, ekstra peva, i a dobro je dete - rekla je Branka i dodala:

SVI SU MISLILI DA ĆE IM CRNAC BITI ZET, ZAMERILI SU Poznata pevačica razvezala jezik i raskrinkala porodicu Kitić, spomenula i Elenu

Foto: Alo.rs

 

Izgleda da se i Mile slaže sa ovim da sve duguje ženi, pa je zato na Martu i prepisao svu svoju imovinu, a listu nekretnina začinio je i dupleksom na Dominikani, gde Marta provodi po nekoliko meseci godišnje. Inače, Sovrlićka je jedna od retkih sa estrade koja je stala u odbranu Kitića kad su svi pričali da će dobiti tamnoputog zeta, jer je Elena bila u vezi sa momkom crne puti:

- Svi su joj nešto zamerali vezu sa onim njenim crncem, nešto osuđuju, a ne znaju kako je ona divno dete, povučeno i mirno. Ako Marti i Miletu ne smeta njena veza, što bi bilo kome smetalo sa kim je? Ma čim ste na vrhu, traže vam mane, ruše vas - rekla je Branka, a Mile i Marta tu lojalnosti nisu zaboravili.

SKINULA SE FINALISTKINJA "ZVEZDA GRANDA"! Pevačica u minijaturnom bikiniju pokazala obline od kojih zastaje dah

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading