SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ana Nikolić zarađuje na Miličinoj pesmi!
Foto: ATA Images

Taman kada smo pomislili da će se sukob Milice i Ane oko hita „Provereno“ rešiti na sudu, Nikolićeva je neočekivano povukla još jedan potez koji nedvosmisleno upućuje na to da nije digla ruke od pesme koja je u vlasništvu Pavlovićeve i da putem digitalnih platformi želi da zaradi novac.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ana Nikolić zarađuje na Miličinoj pesmi!

Foto: Printscreen

 

Nikolićeva je nakon objavljivanja demo-snimka numere „Provereno“ na Jutjubu, isti objavila na digitalnoj muzičkoj platformi Dizer, čime je opet narušila autorska prava tvoraca pesme Dejana Kostića i Dragana Brajovića Braje. Kako pesmu nije platila i zvanično objavila, saga oko ovog nezapamćenog ponašanja na šou-biznis sceni se nastavlja.

Pročitajte još: OVO JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Pored TALENTA koji je nasledila od majke, jedan detalj o njoj niko nije ZNAO!

Petar Boračev, predstavnik digitalnog distributera u regionu „KVZ mjuzik“, objašnjava za Alo! pod kojim uslovima je moguće objaviti sadržaj na muzičkim digitalnim platformama.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ana Nikolić zarađuje na Miličinoj pesmi!

Foto: Printscreen

 

- Izvođač ne može sam da postavi pesmu na bilo kojoj digitalnoj platformi kao što to može da uradi na Jutjubu - počinje Boračev, i dodaje:

- U ovom slučaju ide se preko digitalnog distributera, pa je izvođač u ovom slučaju dao materijal nekom digitalnom distributeru i rekao da želi da pesma bude objavljena, ali je izvršio povredu autorskih prava. Firma ili lice koje je demo-snimak dostavilo digitalnom distributeru je realno zloupotrebilo autorska prava. Sada može da se očekuje da će autori pesme reagovati i prijaviti povredu prava „Dizeru“ na kojem se pesma nalazi, pa će demo-verzija verovatno ubrzo biti skinuta -objasnio je Petar Boračev za Alo!.

Nikolićeva pesmu „Provereno“ na nastupima peva kao svoju, pa nema sumnje da je objavljivanjem na ovoj digitalnoj platformi samo želela da dodatno zaradi novac koji joj stvarno ne pripada.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ana Nikolić zarađuje na Miličinoj pesmi!

Alo/ Nikola Todorović

 

Do zaključenja ovog broja Ana Nikolić se nije javljala na naše pozive, kao ni autor pesme Dragan Brajović Braja. Vlasnica i izvođač hita „Provereno“ Milica Pavlović nije želela da komentariše novonastalu situaciju.

Provereno treća u trendingu

Iako je novi album „Posesivna bivša“ Milica Pavlović objavila početkom aprila, pesme se još uvek nalaze na trending listi na Jutjubu. Konkretno je numera „Provereno“ trenutno na trećem mestu najpopularnijih muzičkih spotova i za tri meseca od svoje premijere je sakupila preko 17 miliona pregleda.

TUŽILA MIŠU GROFA ZA NASILJE U PORODICI Oglasio se advokat Nikoline Pišek, pa progovorio i o ostavinskoj raspravi: Ta imovina nema veze sa imovinom njegovog oca

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading